VIRAL

Θυμωμένος ο Χάλαντ, ξέσπασε στην κάμερα μετά από την απώλεια βαθμών της Σίτι

Θυμωμένος ο Χάλαντ, ξέσπασε στην κάμερα μετά από την απώλεια βαθμών της Σίτι
PRINT SCREEN

Ο Έρλινγκ Χάλαντ είχε συσσωρευμένα νεύρα από την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Τσέλσι που συνδυάστηκε με τις δικές του ευκαιρίες που δεν έγιναν γκολ, με αποτέλεσμα να την πληρώσει μία κάμερα στο φινάλε του ματς.

Η Μάντσεστερ Σίτι απέτυχε να νικήσει για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν την Τσέλσι αφού μετά από το συγκλονιστικό 4-4 που σημάδεψε την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Λονδίνο για τον πρώτο γύρο, αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 το βράδυ του Σαββάτου στο "Έτιχαντ" για την 25η αγωνιστική της Premier League.

Το αποτέλεσμα αυτό κόστισε στην ομάδα του Γκουαρδιόλα αφού την άφησε 4 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ (έχει ματς λιγότερο έναντι των κόκκινων, το εντός με την Μπρέντφορντ για την 18η αγωνιστική που θα το δώσει την ερχόμενη Τρίτη) ενώ άφησε πολύ στενοχωρημένο και τον Έρλινγκ Χάλαντ.

Αιτία το ότι ήταν πρωταγωνιστής σε αρκετές από τις φάσεις των πολιτών χωρίς όμως να καταφέρει να βρει δίχτυα (έμεινε στα 16 στο πρωτάθλημα), με τον Νορβηγό να είναι τόσο οργισμένος με το 1-1, ώστε να σπρώξει τηλεοπτική κάμερα που τον πλησίασε στο φινάλε της αναμέτρησης για να καταγράψει τις αντιδράσεις και τα συναισθήματά του.

Από την πλευρά του πάντως, ο Πεπ Γκουαρδιόλα κάλυψε απόλυτα τον Νορβηγό στράικερ για τις ευκαιρίες που δεν μετουσίωσε σε γκολ, δηλώνοντας μεταξύ άλλων:

"Δεν έχω να τον κατηγορήσω για κάτιΈπαιξα 11 χρόνια ποδόσφαιρο και πέτυχα 11 γκολ. Ένα γκολ ανά σεζόν. Δεν είμαι ο πιο κατάλληλος για να δώσω συμβουλές στους επιθετικούς. Την επόμενη φορά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα".

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ