ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο ατζέντης του Μπενζεμά πόσταρε VIDEO με τις εξετάσεις: "Γιατί του ζητήσατε να φύγει τόσο γρήγορα;"

Ο Καρίμ Μπενζεμά της Γαλλίας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ελβετία για τη φάση των 16 του Euro 2020 στη "Νατσιονάλ Αρένα", Βουκουρέστι | Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021
Ο Καρίμ Μπενζεμά της Γαλλίας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ελβετία για τη φάση των 16 του Euro 2020 στη "Νατσιονάλ Αρένα", Βουκουρέστι | Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 © 2021/MARKO DJURICA/AP IMAGES

Ο Καρίμ Τζαζίρι, ατζέντης του Καρίμ Μπενζεμά, πόσταρε ένα VIDEO με τις εξετάσεις του Γάλλου σταρ, ζητώντας μία εξήγησε" από την εθνική ομάδα που τον έδιωξε, ενώ θα μπορούσε να αγωνιστεί κανονικά στη νοκ-άουτ φάση.

Το σίριαλ με την εθνική Γαλλίας και τον Καρίμ Μπενζεμά συνεχίζεται. Ο Γάλλος σταρ, που ανακοίνωσε πρόσφατα ότι αποχωρεί από τους "μπλε", έχει παράπονα από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του επιθετικού της Ρεάλ ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός, ώστε να χρειαστεί να φύγει από το Κατάρ, αλλά μία συγκυρία που ευνόησε τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Γαλλίας, ο οποίος δεν "τον ήθελε", σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Μάλιστα, ο Καρίμ Τζαζίρι, φίλος και ατζέντης του Μπενζεμά, δημοσίευσε ένα VIDEO με τις εξετάσεις του 35χρονου, στο οποίο αναφέρει πως ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας για το 2022 ήταν σε θέση να αγωνιστεί στη νοκ-άουτ φάση.

"Συμβουλεύτηκα τρεις ειδικούς που επιβεβαίωσαν τη διάγνωση για τον Μπενζεμά, ότι θα μπορούσε να ήταν σε φόρμα από τη φάση των "16". Λοιπόν, γιατί του ζητήσατε να φύγει τόσο γρήγορα;", έγραψε ο Τζαζίρι.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ