ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Γαλλία: Παρασκήνιο με Ντεσάμπ, ο Μπενζεμά ένιωσε πως δεν τον ήθελε

Ο Καρίμ Μπενζεμά με τη φανέλα της Γαλλίας
Ο Καρίμ Μπενζεμά με τη φανέλα της Γαλλίας © 2021 MARKO DJURICA / AP IMAGES

Σύμφωνα με το ισπανικό Liberta Digital, ο Καρίμ Μπενζεμά είναι ενοχλημένος από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ, καθώς αισθάνθηκε πως δεν τον ήθελε στην ομάδα. Η θεραπεία του Γάλλου διήρκησε τρεις ημέρες και μετά θα μπορούσε να γυρίσει στους "τρικολόρ".

Στο προσκήνιο βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο Καρίμ Μπενζεμά και το αν θα παρευρεθεί τελικά στον τελικό του Μουντιάλ της Κυριακής (18/12) ανάμεσα σε Γαλλία και Αργεντινή.

Ο 34χρονος έκανε δεύτερες σκέψεις και δεν πρόκειται να μεταβεί στο Κατάρ για να παρευρεθεί δίπλα στη Γαλλία, παρόλο που η Ρεάλ τού έδωσε το δικαίωμα και αρχικά είχε διαρρεύσει ότι θα κάνει το ταξίδι.

Όπως ανέφεραν άτομα από το περιβάλλον του ο έμπειρος επιθετικός είναι δυσαρεστημένος με τη Γαλλική Ομοσπονδία, καθώς θεωρεί ότι μετά τον τραυματισμό του δεν ασχολήθηκε όπως έπρεπε μαζί του.

Την Παρασκευή (16/12) ένα νέο δημοσίευμα του ισπανικού Μέσου Liberta Digital κάνει λόγο για παρασκήνιο ανάμεσα στον Ντιντιέ Ντεσάμπ και τον Μπενζεμά. Σύμφωνα με την πηγή, ο Γάλλος σταρ αισθάνθηκε πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "μπλε" δεν τον ήθελε στην ομάδα.

Ο τραυματισμός του δεν ήταν τόσο σοβαρός για να αποχωρήσει από το Κατάρ, και όπως αναφέρεται η αποθεραπεία του στη Μαδρίτη διήρκησε μόλις τρεις ημέρες.

Αυτό σημαίνει πως θα μπορούσε να είναι διαθέσιμος τόσο για τον ημιτελικό με το Μαρόκο, όσο και για τον τελικό, δεδομένου ότι την Πέμπτη (15/12) αγωνίστηκε στο φιλικό της Ρεάλ με τη Λεγκανές.

Ωστόσο, κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του και όπως προσθέτει η ίδια πηγή μοιράστηκε με τους συμπαίκτες του στη Ρεάλ τον θυμό του και το ενδεχόμενο να ταξιδέψει στην Ντόχα φαντάζει εξαιρετικά απίθανο.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ