ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Αργεντινός Βιάτρι προτάθηκε στον Παναθηναϊκό

Ο Αργεντινός Βιάτρι προτάθηκε στον Παναθηναϊκό

Ο 29χρονος επιθετικός της Εστουντιάντες, Λούκας Βιάτρι, αρέσει στον Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά η απόκτηση του δεν αποτελεί προτεραιότητα. (VIDEOS)

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής προστέθηκε στους προτεινόμενους που έχουν τεθεί υπόψη του Μαρίνου Ουζουνίδη: ο Λούκας Βιάτρι. Ο 29χρονος Αργεντινός της Εστουντάντες είναι μία επιλογή για την επίθεση, αγωνιζόμενος κυρίως στην περιοχή και μπορώντας να βοηθήσει ως εξτρέμ ή ως περιφερειακός.

Ο Βιάτρι δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου του 2017 και από την 1η Ιανουαρίου έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του. Ο ποδοσφαιριστής μπορεί να συμφωνήσει εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, είτε να επιδιωχθεί η άμεση ένταξη του στο ρόστερ.

Το θετικό είναι πως κατέχει ιταλικό διαβατήριο, οπότε εάν απασχολήσει σοβαρά δεν εξαρτάται από την απελευθέρωση θέσης μη κοινοτικού. Από την άλλη, ο Βιάτρι δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και ίσως τεθεί στο προσκήνιο μετά την αποχώρηση του Βίκτορ Ιμπάμπο.

Φέτος, ο Βιάτρι μετρά 8 συμμετοχές, έχει σκοράρει 2 γκολ και έχει μοιράσει 2 ασίστ. Έγινε γνωστός με τις εμφανίσεις του με τη Μπόκα Τζούνιορς από το 2008 έως το 2013, σκοράροντας όμορφα γκολ και πανηγυρίζοντας τίτλους, ενώ έχει χριστεί διεθνής με την Αργεντινή.

Ακόμα, τον Μάρτιο του 2008 είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή σε ένοπλη ληστεία κομμωτηρίου, είχε προφυλακιστεί για ένα μήνα και αφού αναγνωρίστηκε από το θύμα της κλοπής και άλλους μάρτυρες, καταδικάστηκε σε 2,5 χρόνια κοινωνικής εργασίας και του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα...

Δείτε βίντεο με τον Βιάτρι:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ