ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ο Απόλλων Σμύρνης δεν δήλωσε συμμετοχή στη Super League 2 για τη νέα σεζόν

Ο Απόλλων Σμύρνης δεν δήλωσε συμμετοχή στη Super League 2 για τη νέα σεζόν
INTIME SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης δεν δήλωσε συμμετοχή στη Super League 2 για τη νέα σεζόν. Ο Γιούχτας είναι η πρώτη επιλαχούσα ομάδα για να την αντικαταστήσει.

Ο Απόλλων Σμύρνη, που μετά την αποχώρηση της οικογένειας Μονεμβασιώτη, έχει περάσει στον Ερασιτέχνη δεν δήλωσε συμμετοχή στη Super League 2 για την αγωνιστική περίοδο 2023/24.

Αυτό σημαίνει πως η ομάδα της Ριζούπολης μετά από 11 χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν θα συνεχίσει την παρουσία της σ' αυτό, αλλά από τη νέα σεζόν θα δηλώσει συμμετοχή και θα αγωνίζεται στη Γ' Εθνική. Στη θέση της αναμένεται να συμμετάσχει ο Γιούχτας ως η πρώτη επιλαχούσα ομάδα.

Ο χρόνος πιέζει την "Ελαφρά Ταξιαρχία, καθώς η κλήρωση του πρωταθλήματος έχει οριστεί να διενεργηθεί την Παρασκευή (4/8).

Θυμίζουμε ότι ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης ότι εξασφαλίστηκε η εγγυητική επιστολή 150.000 ευρώ για τη συμμετοχή στη Super League 2.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης: "Τετέλεσται. Σήμερα το μεσημέρι εξαντλήθηκε και η τελευταία πιθανότητα που υπήρχε να μείνει ζωντανή η ομάδα μας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς, ένας ιστορικός σύλλογος 132 ετών, ένα Μικρασιατικό σωματείο, από τα τελευταία που έχουν απομείνει με αυτή τη βαριά ιστορία, σήμερα διαλύεται. Ένα σωματείο καθαρό, το οποίο δεν οφείλει χρήματα σε κανένα, ένα σωματείο υπερήφανο που κατάφερε να μην παίζει τον ρόλο του υποτακτικού στις μεγάλες ομάδες της χώρας μας, ένα πεντακάθαρο από κάθε άποψη σωματείο.

Τα ελληνικά δικαστήρια δεν έδωσαν την απαιτούμενη σημασία στις κραυγές αγωνίας για την ομάδα μας τα τελευταία χρόνια. Η Επιτροπή Δεοντολογίας δεν βρήκε το χρόνο να ασχοληθεί με το πρόβλημα της έδρας μας, με το θέμα του γηπέδου και με όσους μας έκαναν πρόσφυγες. Το έγκλημα αυτό έχει «αρχιερέα», έχει και «νεκροθάφτες». Προδοτική η στάση τους, σχεδιασμένη με κάθε λεπτομέρεια, την υλοποίησαν μέχρι τέλους. Σήμερα οι άνθρωποι αυτοί αντί να ντρέπονται, χαίρονται. Χαίρονται με το κλάμα και τον πόνο των αγνών Απολλωνιστών που χάνουν ένα κομμάτι της ζωής τους".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2 Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ