ΠΑΟΚ

Ο αντί-Γκαρσία και τα μαγικά χαρτάκια του ντέρμπι

Ο αντί-Γκαρσία και τα μαγικά χαρτάκια του ντέρμπι
Σάντος

Στον ΠΑΟΚ ψάχνουν τον άνθρωπο που θα γεμίσει το κέντρο, αντικαθιστώντας τον Πάμπλο Γκαρσία ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ. Σάντος: "Καθαρό μυαλό"

Με μία προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Φερνάντο Σάντος δεν υπολογίζει στον Πάμπλο Γκαρσία ενώ στις τάξεις των φιλάθλων είναι πανέτοιμοι να μετατρέψουν τα 9.500 εισιτήρια σε μαγικά χαρτάκια.
Οι φόβοι που είχαν δημιουργηθεί μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Superleague με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου της Κρήτης για τον τραυματισμό του Γκαρσία στην γάμπα επιβεβαιώθηκαν στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας.

Ο Σάντος όπως συνηθίζει αποφάσισε να μην ρισκάρει την συμμετοχή του διεθνή Ουρουγουανού ώστε να είναι 100% έτοιμος για την συνέχεια. Για το λόγο αυτό δεν αγωνίστηκε ούτε στο φιλικό της Κυριακής με την Παρτιζάν Βελιγραδίου στο γήπεδο της Τούμπας ενώ όπως όλες τις τελευταίες μέρες έτσι και σήμερα ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και ειδική αποθεραπεία.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι το ποιος θα είναι τελικά εκείνος που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Γκαρσία και θα αποτελέσει το δίδυμο των αμυντικών χαφ μαζί με το Ματίας Βερόν. Ουσιαστικά υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές που παίζουν για μία θέση με αυτούς να είναι οι Μπαλάφας, Ίβιτς, Μπιζέρα και Ηλιάδης.

Από την πλευρά του ο Σάντος στο αγωνιστικό κομμάτι από την διάρκεια της χθεσινής προπόνησης στις ασκήσεις τακτικής φρόντισε σταματώντας το πρόγραμμα να κάνει συστάσεις και παρατηρήσεις στους παίκτες. Μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ τους τόνισε: "Θέλω να κρατάτε σωστές αποστάσεις μεταξύ σας και μεταξύ των γραμμών. Να έχετε καθαρό μυαλό και σιγουριά στις μεταβιβάσεις. Θέλω σωστή πίεση ψηλά και όταν παίρνουμε τη μπάλα να μπορούμε να βγούμε γρήγορα στην αντεπίθεση".

Όσο για το σημερινό πρόγραμμα αυτό περιλάμβανε μία πρωινή προπόνηση με ασκήσεις τακτικής και ατομικής βελτίωσης στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Οι Γεωργίου και Γκαρσία ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ενώ από σήμερα ξεκίνησαν οι επιστροφές των διεθνών. Πρώτος από όλους ο Πορτογάλος Βιεϊρίνια το μεσημέρι ενώ Χαλκιάς και Μουσλίμοβιτς αναμένονται αύριο στην Θεσσαλονίκη. Όσο για τον Πάμπλο Κοντρέρας επιστρέφει το απόγευμα της Παρασκευής.

Σχετικά με τα εισιτήρια του ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ η διάθεση των 9.500 που θα τεθούν στην διάθεση των φιλάθλων της ομάδας θα ξεκινήσει από αύριο το πρωί με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να μπορούν να τα προμηθεύονται από το εκδοτήριο έξω από το γήπεδο της Τούμπας. Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 1: 80 ευρώ, Θύρες 2, 3: 60 ευρώ, Θύρες 5, 6: 40 ευρώ, Θύρες 7, 8: 25 ευρώ και Θύρα 4: 20 ευρώ. Σύμφωνα μάλιστα με όλες τις ενδείξεις και την δίψα των φιλάθλων της ομάδας αναμένεται να μετατραπούν σε μαγικά χαρτάκια και να εξαφανιστούν μέσα σε λίγες ώρες.










TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ