ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Άνταμ Τσέριν στο Show Must Go On: "Πετύχαμε ένα χτύπημα στον Ολυμπιακό, οι λεπτομέρειες θα κρίνουν τον πρωταθλητή"

Ο Άνταμ Τσέριν στο Show Must Go On: "Πετύχαμε ένα χτύπημα στον Ολυμπιακό, οι λεπτομέρειες θα κρίνουν τον πρωταθλητή"
KONSTANTINOS BADOUNAS / 24MEDIA CREATIVE TEAM

Ο εκ των βασικών πρωταγωνιστών του Παναθηναϊκού, Άνταμ Τσέριν μίλησε στην κάμερα του SPORT24 και την εκπομπή Show Must Go On. Ο 24χρονος Σλοβένος μίλησε για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, την ανταπόδοση στον Τερίμ και τόνισε το πού θα κριθεί το πρωτάθλημα.

Ο Άνταμ Τσέριν έχει εξελιχθεί σε βασικό γρανάζι του Παναθηναϊκού και ήταν από τους βασικούς συντελεστές στη νίκη των πρασίνων απέναντι στον Ολυμπιακό στο " Απόστολος Νικολαΐδης".

Η κάμερα του SPORT24 βρέθηκε στο ντέρμπι των "αιωνίων" με τον 24χρονο Σλοβένο να μιλάει στο Show Must Go On για τη φετινή πορεία της ομάδας του.

Ο Τσέριν έκανε λόγο για μεγαλύτερο ρόστερ φέτος, τις ποιοτικές επιλογές που έχει να κάνει ο προπονητής και το πώς ανταποδίδει την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Φατίχ Τερίμ.

Από εκεί και πέρα ο Τσέριν τόνισε πως η φιλοσοφία είναι ξεκάθαρη, ενώ στάθηκε και στο πού θα γίνει η διαφορά μεταξύ των ομάδων που διεκδικούν το πρωτάθλημα.

- Βλέπουμε μετά από το "σοκ" της αλλαγής προπονητής με τον νέο προπονητή έχετε αρχίσει να παίζετε ένα δικός σας στιλ παιχνιδιού. Τι πιστεύεις για τον Παναθηναϊκό από εδώ και πέρα; Έχετε βγει πλέον από μία περίοδο δύσκολων αγώνων και πάτε σ' ένα καλύτερο πρόγραμμα συγκριτικά με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

"Ναι, σίγουρα πολλά παιχνίδια, πολλά ντέρμπι σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είχαμε πολλούς τραυματίες ποδοσφαιριστές και δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστούμε όλο αυτό ούτε οι παίκτες ούτε προπονητής. Θεωρώ πως το κάνουμε καλά, πάντως, και είμαστε ακόμα κοντά στην κορυφή. Φυσικά ο στόχος ένας η πρώτη θέση. Είμαστε κοντά, είμαστε εκεί".

- Περισσότερες οι ελπίδες σας φέτος να γίνετε πρωταθλητές συγκριτικά με την περσινή σεζόν;

"Σίγουρα, η ομάδα τώρα είναι διαφορετική. Το ρόστερ είναι μεγαλύτερο, δεν είχαμε τόσους παίκτες στον πάγκο, τώρα είναι δύσκολο και για τον προπονητή για να διαλέξει γιατί έχουμε πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που όλοι θα χρειαστούν κι αυτό είναι μεγάλο συν για μας".

- Αναφορικά με εσένα βλέπουμε πως έχει ρόλο βασικού. Η εξέλιξή σου στην ομάδα...

"Είμαι χαρούμενος για την εμπιστοσύνη του προπονητή και δίνω τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο για να το επιστρέψω και είμαι νέος ακόμα σίγουρα και έχω περιθώρια εξέλιξης, το δουλεύω. Είμαι χαρούμενος που έχω σημαντικό ρόλο σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Θέλω να πετύχω, θέλω να γίνω πρωταθλητής φέτος".

- Ξεκάθαρος ο στόχος από αυτά που λες, το νταμπλ...

"Έχουμε θέσει αυτό το στόχο από την αρχή της σεζόν και μένουμε σταθεροί σε αυτό. Ξέρουμε επίσης πως η πρώτη θέση είναι ο ευκολότερος δρόμος για το Champions League που είναι μεγάλος στόχος για μένα και την ομάδα. Είμαστε ικανοί να βρεθούμε εκεί".

- Γνωρίζεις το ελληνικό πρωτάθλημα οπότε ποιος πιστεύεις ότι θα είναι ο βασικός σας ανταγωνιστής για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ ή Ολυμπιακός τον οποίο κερδίσατε και αφήσατε πίσω; Θα είναι κάποιος μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που θα παλέψετε στο τέλος;

"Θα έλεγα πως σήμερα πετύχαμε ένα χτύπημα στον Ολυμπιακό. Ήταν σημαντικό να τον αφήσουμε πίσω, ήταν σημαντικό να κερδίσουμε το συγκεκριμένο ματς. Τώρα, είμαστε κοντά σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και πιστεύω πως και οι δύο ομάδες είναι ποιοτικές και οι λεπτομέρειες θα αποφασίσουν στο τέλος. Να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παίρνουμε πάντα τους τρεις βαθμούς στα λεγόμενα "μικρά" παιχνίδια, να κερδίζουμε τα ντέρμπι. Η φιλοσοφία είναι ξεκάθαρη, προσπάθεια για νίκη σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος η κατάκτηση του πρωταθλήματος".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ THE SHOW MUST GO ON LIVE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ