ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Ανδρέας Τεττέι στο SPORT24: "Η άνοδος με την Κηφισιά είναι ένα όνειρο ζωής"

Ο Ανδρέας Τεττέι
Ο Ανδρέας Τεττέι EUROKINISSI SPORTS

Η Κηφισιά πήρε την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Stoiximan Super League και ο Ανδρέας Τεττέι, ένας από τους πυλώνες της ομάδας των Βορείων Προαστίων για την άνοδο μίλησε στο SPORT24 για ένα από τα όνειρα που εκπλήρωσε, τους κόπους που ανταμείφθηκαν, αλλά και την αγάπη που δείχνουν τα παιδιά στο πρόσωπό του.

Η 11η Ιουνίου 2023 είναι μια ημερομηνία ορόσημο στην ιστορία της Κηφισιάς, καθώς πανηγύρισε την άνοδο στη Stoiximan Super League για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη ήταν στην πρώτη θέση του Β' ομίλου της Super League 2 σε όλη τη σεζόν και εκεί παρέμεινε μέχρι το τέλος σε μια μεγάλη μάχη που έδωσε μαζί με την Athens Kallithea. Ο Ανδρέας Τεττέι ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μαζί με τον Μιχάλη Κουϊρουκίδη και σίγουρα ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που η Κηφισιά θα βρίσκεται τη σεζόν 2023/24 στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο 22χρονος επιθετικός μίλησε μετά το ματς στο SPORT24 για τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς που ανταμείφθηκαν στο τέλος, αλλά και ένα από τα όνειρα ζωής που εκπληρώθηκαν.

Συνέντευξη στον Θωμά Τζουβάρα

Η Κηφισιά πήρε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, τι γεύση σου αφήνει;

"Είμαι χαρούμενος και περήφανος που οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς ανταμείφθηκαν. Από την αρχή είχαμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά και ο τρόπος που ήρθε η άνοδος ήταν ο πιο γλυκός πιστεύω, ίσως αν εξαιρέσεις το ματς με την Καλαμάτα. Δεν βρεθήκαμε ποτέ στη δεύτερη θέση, ήμασταν πάντα πρώτοι και πιστεύω ότι δίκαια ανεβαίνουμε εμείς, το αξίζαμε 100%".

Πολλά παιδιά έρχονται και σου ζητούν υπογραφές, ακόμα και τα παπούτσια σου, είσαι ένα ίνδαλμα γι' αυτά. Πώς νιώθεις γι' αυτό;

"Σίγουρα είναι πολύ όμορφο αυτό και με κάνει αρκετά χαρούμενο. Αυτά τα παιδιά μου δίνουν δύναμη και έμπνευση για να προσπαθώ περισσότερο και να γίνομαι καλύτερος".

Η άνοδος με την Κηφισιά εκπλήρωσε κάποια από τα όνειρά σου;

"Έχω πετύχει πράγματα που ονειρευόμουν, αλλά όσα σκέφτομαι τα κρατάω για μένα και δεν θέλω να τα μοιράζομαι. Μέχρι στιγμής ό,τι έχω πει έχει γίνει και είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων για όσα έζησα με την ομάδα, ειδικά φέτος που ήταν γλυκιά και ονειρική σεζόν".

Ο Ανδρέας Τεττέι στο SPORT24: "Η άνοδος με την Κηφισιά είναι ένα όνειρο ζωής"
Ο Ανδρέας Τεττέι με τον δημοσιογράφο του SPORT24, Θωμά Τζουβάρα SPORT24


Πάμε στο ματς. Η Καλαμάτα έβαλε το γκολ στο 85', ωστόσο ισοφαρίσατε λίγα λεπτά μετά. Τι σκεφτόσουν μέχρι να κερδίσετε το πέναλτι;

"Όταν μπήκε το γκολ της Καλαμάτας πίστεψα ότι μπορούμε να ισοφαρίσουμε. Επειδή ήξερα τη νοοτροπία και τον τρόπο που δουλεύουμε, ήξερα ότι θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τον πόντο που το θέλαμε. Στο τέλος ήρθε το γκολ και είναι πραγματικά το όνειρο μιας ζωής".

Από πότε πίστεψες ότι αυτή η ομάδα μπορεί να ανεβεί στη Stoiximan Super League;

"Από την αρχή της χρονιάς. Στην προετοιμασία έβλεπα όλη την ομάδα με την καθοδήγηση του κόουτς να κάνει εξαιρετική δουλειά. Ήμασταν παθιασμένοι, στην προπόνηση χτυπιόμασταν μεταξύ μας, τα δίναμε όλα. Αυτό όμως έδειχνε το πόσο πολύ το θέλουμε".

Για το μέλλον σου τι βλέπεις; Το όνομά σου έχει παίξει για πολλές ομάδες.

"Δεν μπορώ να πω κάτι τώρα γι' αυτό. Θα δείξει".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ