ΠΑΟΚ

Όταν ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε περιγράψει με συγκλονιστικό τρόπο τη σχέση ζωής με την αγαπημένη του Βιβή

Ο Άγγελος Αναστασιάδης στη συνέντευξη που έδωσε στο SPORT24
Ο Άγγελος Αναστασιάδης στη συνέντευξη που έδωσε στο SPORT24 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε περιγράψει με μοναδικό τρόπο, μέσα σε λίγες λέξεις στη συνέντευξη ποταμό στο SPORT24 τη ζωή του με την αγαπημένη του σύζυγο, Βιβή Κηπουρού, που έφυγε από τη ζωή.

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και πρώην Ομοσπονδιακός, Άγγελος Αναστασιάδης, ζει το απόλυτο δράμα από τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/08), καθώς έχασε την πολυαγαπημένη σύζυγό του, Βιβή Κηπουρού.

Η εκλιπούσα, που έζησε μία ολόκληρη ζωή στο πλευρό του Άγγελου Αναστασιάδη, αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία της τα τελευταία χρόνια που δυστυχώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει...

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Άγγελος Αναστασιάδης στη μεγάλη του συνέντευξη του στο SPORT24 δεν χρειάστηκε πολλά λόγια για να περιγράψει τι σήμαινε γι' αυτόν η κοινή πορεία με την Βιβή:

"Είμαστε μαζί. Ακούω τον άλλον, να λέει για την γυναίκα του "είναι το φως μου". Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά. Εμείς με την Βιβή είμαστε ένα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πεις. Αυτό τα λέει όλα".

Η Βιβή Κηπουρού χρειάστηκε να κάνει μεταμόσχευση καρδιάς με την πορεία της υγείας της να δείχνει πως πηγαίνει προς το καλύτερο.

Αλλά, το ζήτημά της δεν εξελίχθηκε καλά που ως συνέπεια είχε να φύγει από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ