ΤΣΕΛΣΙ

Ο Αμπράμοβιτς διαπραγματεύεται να αγοράσει την Γκέζτεπε

Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπλάκμπερν για την Premier League 2011-2012 στο "Στάμφορντ Μπριτζ", Λονδίνο | Κυριακή 13 Μαΐου 2012
Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπλάκμπερν για την Premier League 2011-2012 στο "Στάμφορντ Μπριτζ", Λονδίνο | Κυριακή 13 Μαΐου 2012 © 2021 TOM HEVEZI/ASSOCIATED PRESS

Δημοσίευμα στην Τουρκία αναφέρει ότι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς ενδιαφέρεται να αγοράσει την τουρκική Γκέζτεπε. Ο Ρώσος επιχειρηματίας έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με εκπροσώπους του Μεχμέτ Σεπίλ, που παραιτήθηκε από την προεδρία της ομάδας.

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς έχει βγάλει στο "σφυρί" την Τσέλσι, λόγω των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί εις βάρος του από το Ηνωμένο Βασίλειο, ωστόσο δεν προτίθεται να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο. Η τουρκική εφημερίδα "Fanatik" αναφέρει ότι ο Ρώσος μεγιστάνας έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις για να αγοράσει την τουρκική Γκέζτεπε.

Ο Αμπράμοβιτς ήρθε σε επαφή με τον Μεχμέτ Σεπίλ, μέχρι τώρα ισχυρό άνδρα της ομάδας, ο οποίος ανακοίνωσε ότι παραιτείται, μέσω ενός άλλου Τούρκου επιχειρηματία.

Οι τρεις άνδρες αναμένεται να συναντηθούν τις επόμενες ημέρες στην Τουρκία. Το τουρκικό δημοσίευμα δεν αναφέρει λεπτομέρειες ως προς την πρόταση του Αμπράμοβιτς, ούτε φυσικά για τις αξιώσεις του μεγαλομετόχου του τουρκικού συλλόγου.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ