ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

Ο Άλισον τα έβαλε με όλους: "Κοιμηθήκαμε, δεν κερδίζεις με τη φανέλα"

Ο Άλισον με τη φανέλα της Βραζιλίας
Ο Άλισον με τη φανέλα της Βραζιλίας © 2022 DARKO BANDIC / AP IMAGES

Απογοητευμένος ήταν ο Άλισον μετά την ήττα της Βραζιλίας από την Κολομβία, δηλώνοντας ότι η Σελεσάο οφείλει να παίζει πιο κυρίαρχο παιχνίδι.

Η Βραζιλία παρότι προηγήθηκε στο 4' με τον Μαρτινέλι είδε το Λουίς Ντίας μέσα σε τέσσερα λεπτά να κάνει την ανατροπή για την Κολομβία σκοράροντας στο 75' και στο 79'.

Δύο γκολ που προήλθαν με τον ίδιο τρόπο: σέντρα, κεφαλιά του επιθετικού της Λίβερπουλ κι η μπάλα στα δίχτυα. Το αποτέλεσμα όπως ήταν λογικό απογοήτευσε τον Άλισον, ο οποίος τα έβαλε με τους συμπαίκτες του και τη γενικότερη συμπεριφορά της σελεσάο.

"Κοιμηθήκαμε στις δύο σέντρες. Ήταν μία τεράστια πρόκληση απέναντι στην Κολομβία σε μια πολύ επιθετική ομάδα. Πάντα αντιμετωπίζουμε την πίεση, αλλά είναι δύσκολο να παίξεις εδώ. Αν δεν κάνω λάθος, τις τελευταίες φορές που ήρθαμε μείναμε ισόπαλοι (τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες), αυτό δείχνει πόσο δύσκολο είναι να παίζεις εδώ.

Έκαναν πολλές σέντρες κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε πολύ για αυτό το είδος παιχνιδιού", είπε και αναφέρθηκε εν συνεχεία στον μεγάλο πρωταγωνιστή:

"Είναι φίλος, συμπαίκτης. Νομίζω ότι σ' αυτές τις στιγμές πρέπει να αφήνεις στην άκρη το ποδόσφαιρο. Του αξίζουν τα πάντα. Αλλά φεύγουμε από εδώ πολύ απογοητευμένοι με αυτό το αποτέλεσμα. Ελέγχαμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο.

Η Βραζιλία πρέπει να δημιουργήσει περισσότερα, πρέπει να είναι πιο κυρίαρχη, δεν μπορείς να κερδίσεις με τη φανέλα, κερδίζεις με το παιχνίδι. Δεν κάναμε αρκετά για να κερδίσουμε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ