ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος στο SPORT24: "Προπονούμαι συνεχώς για τέτοια παιχνίδια, από τις καλύτερες εμφανίσεις μου"

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος
Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Ο ήρωας της Κηφισιάς στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, μίλησε στο SPORT24 για το σπουδαίο βράδυ τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα του που πήρε μεγάλο βαθμό στην Καισαριάνη.

Η Κηφισιά απέδειξε σε ένα ακόμα παιχνίδι είναι μια ομάδα που είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την ΑΕΚ στην Καισαριανή, χάρη στο χρυσό γκολ που πέτυχε ο Βαφέας στο 85'. Ο MVP για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ήταν δίχως αμφιβολία ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος.

Ο 29χρονος πορτιέρε της ομάδας των βορείων προαστίων είχε συνολικά έξι πολύ σημαντικές επεμβάσεις με πιο εντυπωσιακή εξ αυτών το ενστικτώδες "στοπ" στην προσπάθεια του Γαλανόπολου στις καθυστερήσεις.

Αμέσως μετά το ματς με την Ένωση στο SPORT24 για το παιχνίδι, το πώς η Κηφισιά πήρε αυτό τον τεράστιο βαθμό της ισοπαλίας, αλλά και για όσα έκανε ο ίδιος.

Μια τεράστια προσπάθεια και ένας βαθμός στο φινάλε με εσένα να συμβάλλεις τα μέγιστα στο θετικό αποτέλεσμα. Τι γεύση σου αφήνει;

"Το να πάρεις έναν βαθμό κόντρα σε μια ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ χρειάζεται τεράστια συνολική προσπάθεια από όλους, τα παιδιά που ξεκινάνε στο βασικό σχήμα, αλλά και τα παιδιά που είναι στον πάγκο. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν ειδικών συνθηκών, δεν θα είχαμε την μπάλα στα πόδια μας.

Η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα στο pressing στο πρωτάθλημα και δίχως αμφιβολία είναι η πιο αθλητική ομάδα. Προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητα που έχουμε μπροστά και να περιορίσουμε τα λάθη στο δικό μας μισό".

Κόντρα στην ΑΕΚ είχες συνολικά έξι επεμβάσεις με σημαντικότερη αυτή στις καθυστερήσεις. Πόσο εύκολο ή δύσκολο ήταν να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις

"Γι' αυτό προπονούμαι συνεχώς όλη την εβδομάδα, για να ανταπεξέρχομαι σε τέτοια παιχνίδια. Σίγουρα υπάρχουν καλές και κακές στιγμές, καλά και άσχημα αποτελέσματα. Το σημαντικότερο είναι ότι πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό και μπορεί στο τέλος του πρωταθλήματος να φανεί καθοριστικός".

Η εμφάνισή σου κόντρα στην ΑΕΚ θα την χαρακτήριζες ως την κορυφαία σου;

"Μια από τις καλύτερές μου εμφανίσεις, σίγουρα όχι την καλύτερη, αλλά μια από τις καλύτερες που κρατάω".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ