ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Ο Αγκιμπού Καμαρά επέστρεψε στις προπονήσεις της Γουινέας, διαθέσιμος για το ματς με την Γκάμπια

Ο Αγκιμπού Καμαρά έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από το εξωτερικό
Ο Αγκιμπού Καμαρά έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από το εξωτερικό EUROKINISSI

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Αγκιμπού Καμαρά, επέστρεψε στις προπονήσεις της Γουινέας μετά το πρόβλημα στον αστράγαλο και τέθηκε στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής, Καμπά Ντιαβαρά, για τη νοκ-άουτ αναμέτρηση με την Γκάμπια στο Κόπα Άφρικα.

Ο Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της Γουινέας στο Κόπα Άφρικα κόντρα στη Σενεγάλη (0-0) και τη Ζιμπάμπουε (2-1), λόγω του προβλήματος που αντιμετώπιζε στον αστράγαλο, επέστρεψε την Παρασκευή (21/1) στις προπονήσεις της ομάδας.

Ως εκ τούτου, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής, Καμπά Ντιαβαρά, μπορεί να υπολογίζει πλέον στον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, που ξεπέρασε τον τραυματισμό, για τη νοκ-άουτ φάση του τουρνουά κόντρα στην Γκάμπια (24/1) για την πρόκριση στους "8".

Μάλιστα, ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στη NOVA ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα (23/1, 19:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) για την 19η αγωνιστική της Super League Interwetten, υποστήριξε πως τα νέα για τον 20χρονο είναι καλά, καθώς δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό.

Υπενθυμλ.ιζεται ότι ο Καμαρά τραυματίστηκε από την πρώτη αγωνιστική της Γουινέας απέναντι στο Μαλάουι, όπου αγωνίστηκε μόνο στο πρώτο μέρος και στο ξεκίνημα του δευτέρου έγινε αναγκαστική αλλαγή.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ