ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Αγκιμπού Καμαρά έγινε αλλαγή στο Γουινέα - Μαλάουι λόγω ενοχλήσεων

Ο Αγκιμπού Καμαρά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη
Ο Αγκιμπού Καμαρά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη EUROKINISSI SPORTS

Ο Αγκιμπού Καμαρά ήταν βασικός στην πρεμιέρα της Γουινέας στο Κόπα Άφρικα απέναντι στο Μαλάουι όμως αγωνίστηκε μόνο στο πρώτο μέρος, αφού λόγω ενοχλήσεων έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους.

Ο Αγκιμπού Καμαρά βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της Γουινέας στο πρώτο παιχνίδι της στο φετινό Κόπα Άφρικα απέναντι στο Μαλάου και το φινάλε τον βρήκε να πανηγυρίζει μαζί με τους συμπαίκτες του μία σπουδαία νίκη με 1-0 που την φέρνει κοντά στη πρόκριση στην επόμενη φάση, όμως τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα για τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού.

Και αυτό γιατί ναι μεν ήταν βασικός όμως δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το ματς, με τα ΜΜΕ της Αφρικής να αναφέρουν πως η αιτία που έγινε αλλαγή στο 46ο λεπτό (πρώτη για την ομάδα του στο παιχνίδι) είχε να κάνει με ενοχλήσεις που αισθάνθηκε.

Ο Ιμπραχίμα Σισέ ήταν ο παίκτης που πήρε τη θέση του, με τον Αγκιμπού να είναι ιδιαίτερα δραστήριος στο διάστημα που αγωνίστηκε και να έχει μάλιστα μία καλή στιγμή για να βρει δίχτυα αλλά να βλέπει τον αντίπαλο κίπερ να του αρνείται δις το γκολ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, με διαδοχικά σουτ του από πλεονεκτική θέση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ