ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Άγγελος Αναστασιάδης υπέγραψε το συμβόλαιό του

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιό του με την ΕΠΟ, αναλαμβάνοντας και με τη... βούλα την Εθνική μας ομάδα.

Ο 65χρονος, Άγγελος Αναστασιάδης, έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιό του με την ΕΠΟ, αναλαμβάνοντας και με τη... βούλα την Εθνική μας ομάδα ως τα τέλη του 2019. Οι δυο πλευρές πισημοποίησαν τη συμφωνία τους, λίγο πριν την παρουσίασή του ενώπιον των δημοσιογράφων στην αίθουσα της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Χαρούμενος ήταν ο Άγγελος Αναστασιάδης κατά την υπογραφή του συμβολαίου με το οποίο ανέλαβε τα καθήκοντα του ομοσπονδιακού τεχνικού. Οι κκ Αναστασιάδης και Γραμμένος επισημοποίησαν τη συμφωνία τους λίγο πριν την παρουσίαση του νέου προπονητή της Εθνικής Ομάδας από τον πρόεδρο της ΕΠΟ".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ