CHAMPIONS LEAGUE

"Νυχτερίδες" και τρομοκράτες

"Νυχτερίδες" και τρομοκράτες
Ρόζενμποργκ, Κόπινεν

Ισοπαλία σοκ για Τσέλσι με Ροζενμπρογκ. Σπουδαία νίκη μέσα στο "Veltins Arena" η έμπειρη Βαλένθια

Τσέλσι-Ρόζενμποργκ 1-1

Το "τσουβάλι" των χαμένων ευκαιριών από τους παίκτες της Τσέλσι αλλά και οι απουσίες των Λάμπαρντ και Ντρογκμπά, που παρακολουθούσαν το ματς από την εξέδρα, δεν αποτελεί δικαιολογία για την οδυνηρή ισοπαλία της αγγλικής ομάδας στο "Στάμφορντ Μπριτζ", κόντρα στους "διαλυμένους" Νορβηγούς.

Με τεράστια αποθέματα τύχης αλλά και "συμπαγή" άμυνα, η Ρόζενμποργκ κατάφερε να αντέξει στην πίεση των πρώτων λεπτών, αλλά και με θράσος στο 24' είχε την ευκαιρία να "παγώσει" τις άδειες εξέδρες (λιγότερο από 25.000 οπαδοί) χάρη στην κεφαλιά του Κοπίνεν με κεφαλιά στέλνοντας στα "ουράνια" τους άναυδους συμπατριώτες του.

Το δυνατό ξεκίνημα στην επανάληψη φάνηκε να αλλάζει την εικόνα του αγώνα. Στο 53' ο Σεφτσένκο έστειλε το παιχνίδι στα ίσα (με το 46ο γκολ στην διοργάνωση) για την Τσέλσι και άπαντες περίμεναν τους παίκτες του Κνουτ Τόρουμ να καταρρεύσουν, όμως άντεξαν στον "βομβαρδισμό" των παικτών του Μουρίνιο και με την βοήθεια των δοκαριών τα κατάφεραν.

Η ομάδα του Μουρίνιο είχε στο 62' σε σουτ του Μαλουντά και στο 76' σε σουτ του Καλού, ισάριθμα δοκάρια που έδωσαν έτσι έναν ανέλπιστο βαθμό στην φετινή τους δύσκολη περιπέτεια (λόγω των πολλών προβλημάτων τους) στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σάλκε-Βαλένθια 0-1

Η εμπειρία στα σαλόνια του Τσάμπιονς Λιγκ, οδήγησε τις "νυχτερίδες" της Βαλένθια σε μια σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία κόντρα στους "σκληροτράχηλους" Γερμανούς της Σάλκε.

Μπορεί ο Βίγια μετά την άσιστ του Μιγκέλ να απέφυγε τον Βέστερμαν και από δύσκολη θέση να χάρισε στην ομάδα του μια ύψιστης σημασίας νίκη, όμως ο πρωταγωνιστής για το συγκρότημα του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες ήταν άλλος.

Ο έμπειρος Ισπανός γκολκίπερ Κανιθάρες ήταν αυτός που διατήρησε το μηδέν για την εστία του, σταματώντας ουκ ολίγες φορές τον Ασαμόα, Τζόουνς και Λόβενγκρατς.


















TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ