ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντρογκμπά: "Θα επέστρεφα στην Τσέλσι με Μουρίνιο"

Ντρογκμπά: "Θα επέστρεφα στην Τσέλσι με Μουρίνιο"
PHOTOGRAPH: LARS BARON/GETTY IMA

"Ανοιχτούς λογαριασμούς", έχει αφήσει στην Τσέλσι ο Ζοζέ Μουρίνιο, σύμφωνα με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος δεν θα έλεγε όχι σε μια επανένωση με τον Πορτογάλο τεχνικό, αν τελικά επιστρέψει στην ομάδα του Λονδίνου.

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, σύμφωνα με δηλώσεις του, πιστεύει ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο, έχει αφήσει "ανοιχτές εκκρεμότητες με την Τσέλσι". Φυσικά εννοεί, ότι ο Πορτογάλος δεν έχει καταφέρει να σηκώσει την κούπα του Champions League με τους Άγγλους, κι ίσως να είναι και ο κυριότερος λόγος για να επιστρέψει.

Εάν ο Μουρίνιο, πάει όντος στην ομάδα του Λονδίνου, ο Ντρογκμπά θα επιθυμούσε να επιστρέψει και ο ίδιος για να βοηθήσει την πρώην ομάδα του, αλλά και τον Πορτογάλο να επιτύχουν τους στόχους τους.

Ο Ιβοριανός, ο οποίος με την εμφάνιση του στο περσινό τελικό του Champions League, ουσιαστικά σχεδόν μόνος του, έδωσε το τρόπαιο στην Τσέλσι, δήλωσε ότι θα ήταν κάτι παραπάνω από πρόθυμος να επιστρέψει στην πρώην του ομάδα, αν όντος ο Μουρίνιο βρεθεί εκεί το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Μουρίνιο φέρεται να είναι ο νούμερο ένα στόχος του ιδιοκτήτη της ομάδας, Ρομάν Αμπράμοβιτς, για τη θέση του προπονητή της νέας χρονιάς. Ο Ράφα Μπενίτεθ, άλλωστε, όπως είναι γνωστό θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Η σχέσεις Μουρίνιο - Αμπράμοβιτς, δεν είχαν καλό τέλος το 2007 όταν και ο Πορτογάλος έφυγε από την Τσέλσι, αλλά ο Ντρογκμπά είναι σίγουρος πως μια ενδεχόμενη επιστροφή του Μουρίνιο, θα ωφελούσε κατά πολύ την Τσέλσι, μετατρέποντάς την σε κυρίαρχη δύναμη.

"Νομίζω πως για τον σύλλογο, η καλύτερη επιλογή είναι ο Ζοσέ", δήλωσε ο επιθετικός της Γαλατασαράι.

"Οι οπαδοί τον θέλουν πίσω, αλλά και ο ίδιος αγαπάει τον σύλλογο. Στην προσπάθεια να ξαναχτιστεί η ομάδα και να γίνει ξανά κυρίαρχη, ο Μουρίνιο είναι ο κατάλληλος. Είναι γεννημένος νικητής και αυτό το μεταδίδει και στους παίχτες. Μπορεί να πήγε στην Ίντερ και τώρα στη Ρεάλ, αλλά ποτέ δεν σταμάτησε να μιλάει για την Τσέλσι".

"Έφερε επιτυχίες από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Τσέλσι. Κερδίσαμε πρωταθλήματα και η ομάδα έπαιζε πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά το μόνο που δεν κέρδισε ήταν το Champions League. Ίσως αυτό να είναι και ένας από τους λόγους που μπορεί να επιθυμεί να επιστρέψει. Έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς".

"Θα μου άρεσε να επιστρέψω και να βοηθήσω την Τσέλσι. Έδωσα τα πάντα σ' αυτή την ομάδα και μου τα έδωσε κι αυτή πίσω".

Ο Ντρογκμπά θα αντιμετωπίσει τον Μουρίνιο, στο ματς Ρεαλ Μαδρίτης - Γαλατασαράι για τους "8" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Από τη στιγμή που πήγε στην Κωνσταντινούπολη, έχει δώσει αρκετή λάμψη στην ομάδα, μαζί με τον Γουέσλι Σνάιντερ.

Όσο για το ματς αυτό ο Ιβοριανός επιθετικός, δεν θα τεθεί αντιμέτωπος μόνο με τον πρώην τεχνικό του στην Τσέλσι, αλλά και με τους πρώην συμπαίκτες του, Μάικλ Εσιέν και Ρικάρντο Καρβάλιο.

"Θα είναι ωραίο που θα δω τους πρώην συμπαίκτες μου και φυσικά τον Ζοζέ, αλλά θέλω να τους κερδίσω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ