CHAMPIONS LEAGUE

"Μάχες" σε ισπανικό έδαφος

"Μάχες" σε ισπανικό έδαφος

Δεύτερη μέρα των προημιτελικών Champions League η Τετάρτη, με τα ζευγάρια Μάλαγα - Ντόρτμουντ και Ρεάλ - Γαλατάσαράι. Πάει αλά... Βιγιαρεάλ με Πελεγκρίνι η Μάλαγα, το αήττητο της Ντόρτμουντ, οι "παλιόφιλοι" του Μοουρίνιο και η ίδια συνταγή του Τερίμ. Δείτε στοιχεία και πιθανές 11άδες...

Σε ισπανικό έδαφος διεξάγονται και οι δύο προημιτελικοί του Champions League την Τετάρτη, με την Μάλαγα να υποδέχεται την Ντόρτμουντ και τη Ρεάλ να φιλοξενεί την Γαλατάσαράι.

Μάλαγα και Γαλατάσαράι είναι φυσικά οι εκπλήξεις της φετινής διοργάνωσης, έτσι δεν έχουν και τον τίτλο του φαβορί κόντρα στους πρωταθλητές Γερμανίας και Ισπανίας, αντίστοιχα.

Το εντυπωσιακό στοιχείο για την Μάλαγα είναι πως αν φτάσει στα ημιτελικά για γίνει η δεύτερη ομάδα που το καταφέρνει στο ντεμπούτο της, με πρώτη να είναι η Βιγιαρεάλ (2005-2006), η οποία είχε όμως τότε προπονητή αυτόν που έχει τώρα η Μάλαγα, τον Μανουέλ Πελεγκρίνι!

Από την άλλη, η Ντόρτμουντ είναι πλέον η μοναδική αήττητη ομάδα στο φετινό Champions League, καθώς η Γιουβέντους το βράδυ της Τρίτης έχασε από την Μπάγερν.

Στην Ρεάλ ο Ζοζέ Μοουρίνιο θα αντιμετωπίσει τα αστέρια της "Γαλατά", στους οποίους έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Πρόκειται φυσικά για τους Ντρογκμπά και Σνάιντερ, οι οποίοι ήταν καλύτεροι παίκτες του όταν ήταν σε Τσέλσι και Ίντερ, αντίστοιχα.

Ο Φατίχ Τερίμ τόνισε πως το ματς θα είναι σπουδαίο για την ομάδα του ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει την ίδια συνταγή, βάζοντας την ίδια 11άδα με αυτή που πήρε την πρόκριση στους "8" στην ρεβάνς με την Σάλκε στην Γερμανία.

Δείτε παρακάτω αγωνιστικά νέα και πιθανές 11άδες...

Μάλαγα - Ντόρτμουντ (21:45)

Γήπεδο: "Ροσαλέδα", Μάλαγα

Διαιτητής: Γιόνας Έρικσον (Σουηδία)

Η Μάλαγα κατάφερε να πάρει νίκη στην Ισπανία μετά από 4 αποτυχίες και μάλιστα να σκοράρει ο Ζούλιο Μπαπτίστα για πρώτη φορά μετά από ενάμιση χρόνο (νίκη 3-1 στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο).

Στο ματς αυτό ξεκουράστηκε ο Λουγκάνο, ενώ δεν έπαιξαν λόγω τιμωρίας οι Καμάτσο και Ντούντα, ενώ όλοι είναι στην διάθεση του Μανουέλ Πελεγκρίνι, εκτός του τραυματία, Ελιζέου.

Για την Ντόρτμουντ ο Μάρσελ Σμέλτσερ αναμένεται να παίξει με μάσκα λόγω σπασμένης μύτης, ενώ ο Σεμπάστιαν Κελ έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Νοκ-άουτ είναι ο Ματς Χούμελς, ενώ έτοιμος είναι ο Γιάκουμπ Μπλαστσικόβσκι μετά από τραυματισμό που είχε με την εθνική Πολωνίας και μάλιστα αναμένεται να είναι στην 11άδα αντί του Γκρόσκροϊτς.

Οι πιθανές συνθέσεις

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Χεσούς Γκάμεθ, Ντεμιτσέλις, Ουελίγκτον, Αντούνες, Τουλαλάν, Καμάτσο, Χοακίν, Ίσκο, Ζούλιο Μπαπτίστα, Σάντα Κρους.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντενφελερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Φελίπε Σαντάνα, Σμέλτσερ, Γκιουντογάν, Σβεν Μπέντερ, Γκέτσε, Μπλαστσικόβσκι, Ρόις, Λεβαντόβσκι.

"Μάχες" σε ισπανικό έδαφος
"Μάχες" σε ισπανικό έδαφος

Ρεάλ - Γαλατάσαράι (21:45)

Γήπεδο: "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", Μαδρίτη

Διαιτητής: Σβέιν Όντβαρ Μόεν (Νορβηγία)

Ο Ζοζέ Μοουρίνιο έχει τον Κασίγιας στην διάθεσή του, αλλά εξακολουθεί να τον θεωρεί ανέτοιμο, έτσι αναμένεται να ξεκινήσει ο Ντιέγκο Λόπεθ, όπως και οι Βαράν, Φάμπιο Κοεντράο που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Κλασική μοναδική απουσία για τον Φατίχ Τερίμ είναι ο Τόμας Ουιφαλούσι, ενώ αναμένεται να επιλέξει ο Τούρκος τεχνικός την ίδια 11άδα με την οποία νίκησε την Σάλκε μέσα στην Γερμανία και πέρασε στους "8".

Οι πιθανές συνθέσεις

ΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Αρμπελόα, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Φάμπιο Κοεντράο, Κεντίρα, Τσάμπι Αλόνσο, Μεσούτ Εζίλ, Ντι Μάρια, Κρ. Ρονάλντο, Μπενζεμά.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ: Μουσλέρα, Εμπουέ, Σεμίχ Καγιά, Νουνκέ, Ριέρα, Φελίπε Μέλο, Σελτσούκ Ινάν, Χαμίτ Αλτιντόπ, Σνάιντερ, Ντρογκμπά, Μπουράκ Γιλμάζ.

"Μάχες" σε ισπανικό έδαφος
"Μάχες" σε ισπανικό έδαφος

Τα πρώτα ματς των "8":

Τρίτη 02/04

Παρί Σεν-Ζερμέν - Μπαρτσελόνα

Μπάγερν - Γιουβέντους

Τετάρτη 03/04

Μάλαγα - Ντόρτμουντ

Ρεάλ - Γαλατάσαράι

Ο πίνακας των σκόρερς:

8 γκολ

Μπουράκ Γιλμάζ (Γαλατάσαράι)

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

5 γκολ

Οσκάρ (Τσέλσι)

Ζόνας (Βαλένθια)

Εσεκιέλ Λαβέτσι (Παρί Σεν-Ζερμέν)

Αλάν (Μπράγκα)

Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)

Τόμας Μίλερ (Μπάγερν)

4 γκολ

Φάμπιο Κουαλιαρέλα (Γιουβέντους)

Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός)

Λούκας Ποντόλσκι (Άρσεναλ)

Ουίλιαν (Σαχτάρ)

Κλάας-Γιαν Χούντελααρ (Σάλκε)

Ρομπέρτο Σολδάδο (Βαλένθια)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ