ΚΑΒΑΛΑ

Ντουγκλάο:"Είχα πρόταση από ΠΑΟ-ΠΑΟΚ και Βέρντερ"!

Ντουγκλάο:"Είχα πρόταση από ΠΑΟ-ΠΑΟΚ και Βέρντερ"!
Ντουγκλάο

Ντουγκλάο: "Είχα πρόταση από τον ΠΑΟ, τον ΠΑΟΚ και τη Βέρντερ"! Τι είπε για τον Ζίκο και τον Ντενίλσον

Αποτελεί ένα από τα αστέρια του φετινού πρωταθλήματος, αφού με τις εμφανίσεις του έχει κλέψει την παράσταση στις 21 αγωνιστικές που έχουμε διανύσει.
Ο λόγος για τον Ντουγκλάο, που μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του αποκαλύπτωντας πολλά πράγματα για την καριέρα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 23χρονος αμυντικός της Καβάλας

Για το ότι παίζει στο εξωτερικό σε ηλικία 23 ετών είπε:

" Ήταν λάθος να φύγω από το Ριο. Έφυγα σε πολύ μικρή ηλικία και το μετάνιωσα γρήγορα. Πέρασα δύσκολες στιγμές στην Γαλλία, αφού δεν πήρα ευκαιρίες, το καλό όμως είναι ότι ωρίμασα γρήγορα. Στην Ελλάδα ωστόσο κατάφερα γρήγορα να δείξω το ταλέντο μου".

"Με ήθελαν ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, Βέρντερ"

Για τις φήμες που τον ήθελαν να φεύγει τον Γενάρη τόνισε:

" Είχα πολλές προτάσεις από Ελλάδα και Γερμανία. Όμως ο πρόεδρος της ομάδας φρόντισε να με κρατήσει στον σύλλογο τον Γενάρη. Το ιδανικό θα ήταν να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ με έναν ελληνικό σύλλογο. Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ από την Ελλάδα και Βέρντερ Βρέμης, Χέρτα με ζήτησαν τον χειμώνα".

Για το πως αισθάνεται στην Ελλάδα είπε:

" Γενικά δίνουν μεγάλη σημασία στους Βραζιλιάνους και με μεταχειρίζονται άψογα. Ξέρουν τι χρειάζεται έτσι ώστε να πάει καλά η ομάδα τους. Το μυστικό είναι να πατάς γερά στα πόδια σου και να είσαι ρεαλιστής, είμαι σωστός επαγγελματίας και δουλεύω σκληρά".

Για την επιλογή του να πάει στην Καβάλα δήλωσε:

" Όταν ήρθα η αλήθεια είναι πως δεν γνώριζα την ομάδα. Όμως γρήγορα έμεινα έκπληκτος από την πορεία μας. Κάποιοι τραυματισμοί στη συνέχεια μας στοίχισαν με αποτέλεσμα να πέσουμε στην βαθμολογία, όμως αυτό δεν μειώνει την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα".

"Έκανε καλή δουλειά ο Ζίκο"

Για την απόλυση του Ζίκο είπε:

" Πιστεύω ότι έκανε καλή δουλειά, διαφωνώντας με τα όσα γράφονται στις εφημερίδες, όμως δεν είμαι ο κατάλληλος για να μιλήσω σε αυτό το θέμα. Το γεγονός όμως είναι ότι οδήγησε τον Ολυμπιακό στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ".

Για την μάχη της κατάκτησης του τίτλου τόνισε:

" Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, αφού βρίσκεται έξι πόντους μπροστά. Στο ποδόσφαιρο όμως όλα μπορούν να συμβούν".

































TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ