ΒΕΡΟΙΑ

Ντόστανιτς: "Για να κερδίσεις θες και τύχη"

Ντόστανιτς: "Για να κερδίσεις θες και τύχη"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της Βέροιας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια των παικτών του, ενώ έκανε έκκληση να στηρίξει ο κόσμος την ομάδα του στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Μία νίκη τεράστιας βαθμολογικής σημασίας πανηγύρισε στους Ζωσιμάδες η Βέροια, η οποία πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ράτκο Ντόστανιτς δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Είπα και στο παιχνίδι με τον Άρη ότι είμαστε μία ομάδα που προσπαθεί πολύ. Είμαι ευχαριστημένος. Αυτό το παιχνίδι τελείωσε και τώρα σκεφτόμαστε μόνο την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα. Μπορώ να πω πως στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλό για μας, είχαμε και μία ευκαιρία. Δεν κινδυνέψαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πίεση, έχασε φάσεις ο ΠΑΣ. Σταθήκαμε τυχεροί. Ξέραμε ότι θα βγούμε μπροστά σε κάποιες φάσεις, έχουμε τέτοιους παίκτες και περιμέναμε ότι θα βάλουμε γκολ. Σίγουρα για να κερδίσεις ένα παιχνίδι κάποιες φορές θες και τύχη. Θέλω να κάνω έκκληση να έρθουν οι φίλαθλοι το Σάββατο στο γήπεδο.

Ποιο ήταν το μυστικό της σημερινής επιτυχίας της Βέροιας;

Ήξερα ότι ο ΠΑΣ έχει πολύ καλή ομάδα, η οποία παίζει ποδόσφαιρο. Ήξερα ότι θέλαμε παίκτες που θα μπορούν να παίξουν 90 λεπτά στον χώρο του κέντρου. Δική μου σκέψη ήταν να κάνουμε παιχνίδι στο κέντρο και οι αλλαγές εκεί έγιναν. Ήξερα ότι θα γίνει μάχη εκεί. Ωστόσο δε θέλω να το παίζω και έξυπνος, όλα μέσα στο παιχνίδι είναι.

Γιατί επιμένετε τόσο πολύ στον Μπαργκάν;

Ο Μπαργκάν παίζει στο 120% για την ομάδα. Για μένα και να μη μου βάλει ούτε ένα γκολ στο πρωτάθλημα αν έχει αυτή τη θέληση θα συνεχίσω να τον βάζω. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που παίζει σε διάφορες θέσεις, βοηθάει πάρα πολύ και είναι πολύτιμος. Είδατε και μόνοι σας πως είναι δύσκολο να πάρει κανείς βαθμούς εδώ. Εμείς το καταφέραμε έτσι όπως παίξαμε.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ