ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ντόρτμουντ: Ο Νουρί Σαχίν πιθανός αντικαταστάτης του Τέρζιτς

Dortmund's Nuri Sahin speaks during a press conference before a training session at Wembley stadium in London, Tuesday, Sept. 12, 2017. Dortmund play Tottenham Hotspur in a Champions League Group H soccer match at Wembley on Wednesday. (AP Photo/Matt Dunham)
Ο Νουρί Σαχίν @ 2017 MATT DUNHAM / AP IMAGES

Ο Νουρί Σαχίν ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην προπονητική καριέρα του, καθώς θα ενσωματωθεί στο τιμ του Εντίν Τέρζιτς από τώρα και τη νέα σεζόν αναλαμβάνει πρώτος προπονητής, όπως αναφέρει Τούρκος δημοσιογράφος.

Το μέλλον του Εντίν Τέρζιτς στον πάγκο της Ντόρτμουντ φαντάζει εξαιρετικά αβέβαιο και στην Τουρκία αναφέρουν ότι ο αντικαταστάτης του από τη νέα όμως σεζόν θα είναι ο Νουρί Σαχίν.

Συγκεκριμένα στην Τουρκία αναφέρουν ότι ο 35χρονος τεχνικός της Αντάλιασπορ συμφώνησε να μετακινηθεί στην Ντόρτμουντ και μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν να είναι στο τιμ του Εντίν Τέρζιτς και από τη νέα σεζόν να αναλάβει ως πρώτος προπονητής.

Ο Νουρί Σαχίν φαντάζει ως μια ιδανική περίπτωση για να μπορέσει να βοηθήσει τα αποδυτήρια των Βεστφαλών, μιας και η Ντόρτμουντ δε διανύει και τις καλύτερες μέρες της). Με την Ντόρτμουντ έχει αγωνιστεί συνολικά 274 φορές στην καριέρα του, ενώ στην Αντάλιασπορ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της τον Οκτώβριο του 021.

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ