ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ντόρτμουντ: Αβέβαιο το μέλλον του Τέρζιτς μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα

Ο Έντιν Τέρζιτς μετά την ισοπαλία της Ντόρτμουντ με τη Μάιντς
Ο Έντιν Τέρζιτς μετά την ισοπαλία της Ντόρτμουντ με τη Μάιντς 2023 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η Ντόρτμουντ έμεινε μακριά από τη νίκη για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις και μαύρα σύννεφα εμφανίζονται πάνω από τον προπονητή των Βεστφαλών, Έντιν Τέρζιτς.

Την Τρίτη (19/12) η Ντόρτμουντ πέρασε ακόμη ένα άσχημο βράδυ. Οι Βεστφαλοί, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν, ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την Μάιντς, η οποία φέτος παλεύει για τη σωτηρία της.

Έτσι, η Ντόρτμουντ βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 27 πόντους στο -12 από την πρώτη θέση, μία διαφορά που ενδέχεται να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. Μάλιστα, οι Βεστφαλοί έχουν μείνει μακριά από τη νίκη για έξι συνεχόμενα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Κάπως έτσι, δημιουργείται εσωστρέφεια στις τάξεις της Ντόρτμουντ και πλέον το μέλλον του Έντιν Τέρζιτς είναι αβέβαιο. Σύμφωνα με την Bild τις επόμενες μέρες θα υπάρξει συνάντησή του με τους Βάτσκε, Ζάμερ και Κελ, ώστε να γίνει αξιολόγηση του πρώτου κομματιού της σεζόν.

Σε αυτό το μίτινγκ αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του. Πάντως, η γερμανική εφημερίδα αναφέρει πως ο Βάτσκε έφυγε από το Signal Iduna Park πριν από το τέλος της αναμέτρησης με την Μάιντς, ενώ φημολογείται πως ο Μάρκο Ρόις ηγείται... πραξικοπήματος εις βάρος του Τέρζιτς.

Υπενθυμίζουμε πως η Ντόρτμουντ θα επιστρέψει στη δράση στις 13 Ιανουαρίου, καθώς ακολουθεί η χειμερινή διακοπή της Bundesliga.

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ