ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ντόρτμουντ μεταγραφές: Απέκτησε τον Μοντέστ για να καλύψει το κενό του Αλέ

Ο Αντονί Μοντέστ με τη φανέλα της Κολωνίας σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Λειψία | 18 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Αντονί Μοντέστ με τη φανέλα της Κολωνίας σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Λειψία | 18 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Κάτοικος "Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ" ως το καλοκαίρι του 2023 θα είναι ο Αντονί Μοντέστ, με την Ντόρτμουντ να δίνει τα χέρια με την Κολωνία και να κάνει δικό της τον 34χρονο Γάλλο στράικερ, για να καλύψει το κενό του Σεμπαστιάν Αλέ στη γραμμή κρούσης.

Ο Σεμπαστιάν Αλέ θα αργήσει να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους με δεδομένο πως δίνει τη μάχη του για να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει (διαγνώστηκε με κακοήθη όγκο στους όρχεις και θα υποβληθεί το προσεχές διάστημα σε χημειοθεραπείες) και η Ντόρτμουντ δεν είχε άλλη επιλογή από το να βγει στην αγορά για να καλύψει το κενό του.

Κάτι που έκανε μέσα σε χρόνο dt, με τους Βεστφαλούς να εντοπίζουν το στόχο τους, τον Αντονί Μοντέστ, και να έρχονται σε οριστική συμφωνία με την Κολωνία για την απόκτησή του για έναν χρόνο, την οποία και επισημοποίησαν το βράδυ της Δευτέρας (8/8).

"Είμαι ευγνώμων στην Κολωνία για τις υπέροχες στιγμές που είχα εκεί αλλά παρόλα αυτά πήρα την απόφαση για αλλαγή. Η πρόταση της Ντόρτμουντ μού έδωσε τη μοναδική ευκαιρία στην ηλικία μου να μπορέσω να παίξω στο Champions League και να δείξω την αξία μου στο υψηλότερο επίπεδο.

Είμαι ενθουσιασμένος με αυτή την ευκαιρία και υπόσχομαι πως θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την επιτυχία της ομάδας και όλου του συλλόγου", τόνισε ο 34χρονος Γάλλος στράικερ, που θα πάρει τη φανέλα με το Νο 20 στους Βεσφαλούς.

Στην Κολωνία ο Μοντέστ έφτασε το καλοκαίρι του 2018 και έκτοτε έχει καταγράψει 156 συμμετοχές, με απολογισμό 79 γκολ και 10 ασιστ, ενώ στο μισό της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σεντ Ετιέν.

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ