ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ντόρτμουντ: Κακοήθης ο όγκος του Αλέ, θα υποβληθεί σε χημειοθεραπείες

Ο Σεμπαστιάν Αλέ
Ο Σεμπαστιάν Αλέ DORTMUND FC

Η Ντόρτμουντ ενημέρωσε ότι ο όγκος του Σεμπαστιάν Αλέ ήταν κακοήθης, με συνέπεια ο επιθετικός της να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες για να αποφύγει περαιτέρω κίνδυνο.

Η Ντόρτμουντ γνωστοποίησε μία πολύ άσχημη εξέλιξη στην πορεία της υγείας του Σεμπαστιάν Αλέ. Ο όγκος που εντοπίστηκε στους όρχεις του επιθετικού από την Ακτή Ελεφαντοστού είναι κακοήθης, με συνέπεια να συνεχίσει τη μάχη για τη ζωή του, παρά την πρόσφατη επέμβαση αφαίρεσης του όγκου στην οποία υποβλήθηκε.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής θα χρειαστεί χημειοθεραπείες τους επόμενους μήνες, σύμφωνα με τα όσα ενημέρωσε ο σύλλογος, ώστε να αφήσει οριστικά πίσω του αυτήν τη δύσκολη περιπέτεια.

"Ο Σεμπαστιάν θα λάβει την καλύτερη δυνατή θεραπεία. Οι ελπίδες ανάρρωσης είναι πολύ καλές. Ευχόμαστε σε αυτόν και στην οικογένειά του δύναμη και αισιοδοξία. Οι σκέψεις μας είναι μαζί του αυτήν τη δύσκολη στιγμή", δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Μπορούσια, Ζεμπάστιαν Κελ.

Στην ανακοίνωσή της, η Ντόρτμουντ ζήτησε επίσης από τα ΜΜΕ την κατανόησή τους για το γεγονός ότι δεν θα υπάρχουν περαιτέρω ενημερώσεις για την πορεία της υγείας του παίκτη τους επόμενους μήνες.

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ