ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ντόρτμουντ: Ανοιχτός ο δρόμος για την απόκτηση του Αντεγέμι

Ο Καρίμ Αντεγέμι στην αναμέτρηση της Ζάλτσμπουργκ απέναντι στην Μπάγερν για τη φάση των 16 του Champions League.
Ο Καρίμ Αντεγέμι στην αναμέτρηση της Ζάλτσμπουργκ απέναντι στην Μπάγερν 2022 AP PHOTO/ALEXANDRA BEIER

Όπως αναφέρει το Sport1, ο δρόμος της Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Αντεγέμι είναι ανοιχτός, με τους Βεστφαλούς να βρίσκονται κοντά στη μεταγραφή του 20χρονου επιθετικού της Ζάλτσμπουργκ.

Ένα από τα καυτά ονόματα του καλοκαιριού θα είναι ο Καρίμ Αντεγέμι. Ο 20χρονος επιθετικός της Ζάλτσμπουργκ έχει βρεθεί στο στόχαστρο της Λειψίας, ωστόσο οι ταύροι της Γερμανίας φαίνεται πως θα συνεχίσουν με τον Ενκουνκού, ο οποίος με τη σειρά του πολιορκείται από πολλά κλαμπς.

Αυτή η εξέλιξη, σύμφωνα με το Sport1, αφήνει ανοιχτό τον δρόμο στην Ντόρτμουντ, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του Αντεγέμι.

Όπως αναφέρει το γερμανικό ρεπορτάζ, οι Βεστφαλοί τα έχουν βρει με τη Ζάλτσμπουργκ στο ποσό των 38 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο ανεβαίνει στα 41 εκατομμύρια με τα μπόνους. Παράλληλα, ο νεαρός Γερμανός αναμένεται να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα από το καλοκαίρι.

Ο Καρίμ Αντεγέμι έχει αγωνιστεί σε 39 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, έχει σκοράρει 20 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και πέντε ασίστ.

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ