ΠΑΟΚ

Ντόπες Σαββίδη ενόψει ντέρμπι: "Πάμε για πόλεμο"

Ντόπες Σαββίδη ενόψει ντέρμπι: "Πάμε για πόλεμο"
INTIME SPORTS

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης είχε πολλά τετ α τετ με παίκτες του "Δικεφάλου" κατά την επιστροφή της ομάδας από το Ισραήλ. Διαβάστε με ποιους παίκτες συζήτησε, ποιον... μάλωσε και τι είπε στον Κλάους για το Μητρογλου. "Πάμε να πολεμήσουμε στο Καραϊσκάκη", η χαρακτηριστική του ατάκα.

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινείται πλέον η ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά και ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ κατά την επιστροφή της ομάδας από το Ισραήλ, πήρε το μεταφραστή του μέσα στο αεροπλάνο και είχε πολλά τετ α τετ με παίκτες της ομάδας.

Ο Σαββίδης θέλησε να ντοπάρει τους ποδοσφαιριστές για το ματς με τον Ολυμπιακό και ζήτησε το μήνυμα του να μεταφερθεί σε όλη την ομάδα. Για περίπου δέκα λεπτά ο Σαββίδης ήταν πάνω από το κάθισμα του Σαλπιγγίδη και μιλούσε μαζί του.

Στη συνέχεια ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε μια κίνηση στον Στοχ πως θα τον... δείρει, θέλοντας να του δείξει ότι δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση του.

Ο Σαββίδης πήγε προς το μέρος του και μίλησε μαζί του για πέντε λεπτά, χτυπώντας τον φιλικά στο κεφάλι. Ενώ, ο ισχυρός άνδρας του "Δικεφάλου" είχε τετ α τετ και με τους Κατσουράνη- Τζαβέλλα, αλλά και με τον Νέτσιντ για λίγα λεπτά.

Επιστρέφοντας στη θέση του χτύπησε φιλικά στο κεφάλι τον Αθανασιάδη, ενώ στο σύντομο τετ-α-τετ που είχε μαζί του του είπε μεταξύ άλλων: " Είσαι καλύτερος του Μήτρογλου, δείξε το την Κυριακή στο γήπεδο".

Παραμονή του Κώστα Κατσουράνη για... πάντα στον ΠΑΟΚ προανήγγειλε ο Ιβάν Σαββίδης όταν του τέθηκαν υπόψη τα ρεπορτάζ που γράφουν ότι θα πάει στην ΑΕΚ το καλοκαίρι.

"Πάμε να πολεμήσουμε"

Ο Σαββίδης με δήλωσή του στέλνει το μήνυμα εν όψει ντέρμπι. Το πνεύμα μαχητή που ζητά από τους παίκτες του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, φανέρωσε ο Ιβάν Σαββίδης και σε σύντομο διάλογο που είχε με τους εκπροσώπους Τύπου που ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας στο Ισραήλ.

Ο μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου", μπορεί να μην ήθελε να μιλήσει αναλυτικά για το ευρωπαϊκό παιχνίδι και κυρίως για την αυριανή αναμέτρηση στο "Γ. Καραίσκάκης", ωστόσο με μία ατάκα του φρόντισε να στείλει το μήνυμα: " Πάμε να πολεμήσουμε στο Καραϊσκάκη. θα πούμε περισσότερα μετά το ματς".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ