ΑΡΗΣ

Ντόπες από Καλαϊτζίδη για το φινάλε

Ντόπες από Καλαϊτζίδη για το φινάλε
Καλαϊτζίδης INTIME SPORTS

Ο Άρης προετοιμάζεται για το παιχνίδι της Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Έβρο Σουφλίου και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θέλει οι ποδοσφαιριστές του να μην έχουν το μυαλό τους στο ντέρμπι κορυφής στο «Ανθή Καραγιάννη».

Με τον τρόπο αυτό ο 58χρονος τεχνικός θέλει να τους δώσει να καταλάβουνε ότι αυτό που προέχει είναι η δική τους νίκη και ακολούθως το αποτέλεσμα μεταξύ της ισόβαθμής τους Καβάλας με τον κατά έναν βαθμό προπορευόμενό τους Πανσερραϊκό.

«Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας! Δεν πρέπει να νοιαζόμαστε τι κάνουν οι άλλοι, ούτε τώρα, ούτε καν κατά τη διάρκεια του αγώνα…», τόνισε στους ποδοσφαιριστές του Άρη ο Καλαϊτζίδης και πρόσθεσε για να τους ντοπάρει ψυχολογικά: « Και μόνο το όνομα του Άρη που θα βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού τους θα τους ασκήσει πίεση και θα τους δημιουργήσει άγχος στο παιχνίδι τους. Εμείς οφείλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι».

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός του Άρη αφού παρακολούθησε στο βίντεο το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του της περασμένης Κυριακής στην Φλώρινα με την Θύελλα Φιλώτα κράτησε τις απαραίτητες σημειώσεις και σήμερα αναμένεται να τις αναλύσει στους ποδοσφαιριστές του. Και πιο συγκεκριμένα ότι δεν του άρεσε και τον προβλημάτισε.

Μία ανάλυση που θα γίνει πριν από την σημερινή προπόνηση που θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπως και οι δύο επόμενες μέχρι το τέλος της προετοιμασίας για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Έβρο Σουφλίου. Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης θα είναι βασισμένο στην τακτική (αμυντική και επιθετική), αλλά και στα τελειώματα και τις στημένες φάσεις.

Όσον αφορά τέλος την βασική ενδεκάδα που προσανατολίζεται να παρατάξει ο Καλαϊτζίδης στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Έβρο Σουφλίου τελικά δεν αποκλείεται να είναι η ίδια με το τελευταίο παιχνίδι. Να διατηρήσει δηλαδή τον Σιντί Σανιά στην βασική ενδεκάδα κάτι που θα ξεκαθαρίσει στο τρέχον τριήμερο. Αν συμβεί αυτό τότε ο Σενεγαλέζος χαφ θα έχει άλλη μία ευκαιρία για να τον δικαιώσει για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ