ΡΟΜΑ

Ντιμπάλα: "Ήταν δύσκολα τα τελευταία χρόνια στη Γιουβέντους, η αλλαγή τοπίου μου έκανε καλό"

Ντιμπάλα: "Ήταν δύσκολα τα τελευταία χρόνια στη Γιουβέντους, η αλλαγή τοπίου μου έκανε καλό"
@2022 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Ο Πάολο Ντιμπάλα, μιλώντας σε μέσο της Αργεντινής, αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους, αλλά και πώς κατέληξε στη Ρόμα.

Ο Πάολο Ντιμπάλα μίλησε στο αργεντίνικο ESPN και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιλογή του να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους και να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρόμα.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δήλωσε ότι τα τελευταία χρόνια στους μπιανκονέρι δεν ήταν εύκολα και ήθελε μια αλλαγή σκηνικού, ενώ τόνισε ότι του αρέσει που είναι πρωταγωνιστής σε μια ομάδα όπως η Ρόμα και είναι κάτι που τον βοηθάει αρκετά στην καριέρα του.

O Ντιμπάλα ανέφερε για τη μεταγραφή του στη Ρόμα μεταξύ άλλων: "Τα τελευταία χρόνια στη Γιουβέντους δεν ήταν εύκολα, αλλά η αλλαγή του τοπίου μου έκανε καλό. Αφού με κάλεσε ο Μουρίνιο, αποφάσισα πάω στη Ρόμα τα επόμενα λεπτά.

Αυτός καθώς και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Τιάγκο Πίντο, μου μίλησαν για το έργο και την επιθυμία να συνεχίσουν να κερδίζουν όπως έκαναν πέρυσι. Το να είμαι πρωταγωνιστής σε μια τέτοια ομάδα με βοηθάει πολύ".

TAGS ΡΟΜΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ