ΡΟΜΑ

Ντιμπάλα: "Η Ρόμα είναι μία ομάδα σε άνοδο, προνόμιο να δουλεύω με τον Μουρίνιο"

Ντιμπάλα: "Η Ρόμα είναι μία ομάδα σε άνοδο, προνόμιο να δουλεύω με τον Μουρίνιο"
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΡΟΜΑ

Ο Πάουλο Ντιμπάλα δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη συμφωνία του με την Ρόμα λίγο μετά την επισημοποίηση του deal, με τον Αργεντινό φορ να κάνει ειδική αναφορά στον Ζοζέ Μουρίνιο και στο φίλαθλο κοινό των τζαλορόσι.

Από το βράδυ της Δευτέρας είχε περάσει από τα ιατρικά τεστ και ήταν ουσιαστικά παίκτης της Ρόμα, με το τυπικό σκέλος της απόκτησής του να ολοκληρώνεται ωστόσο την Τετάρτη (20/7) όπου η ομάδα της αιώνιας πόλης ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Πάουλο Ντιμπάλα μέχρι το 2025.

"Γεια σας οπαδοί της Ρόμα, είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, ελπίζω να σας δω γρήγορα και να μπορέσω να σας γνωρίσω. Πάμε δυνατά Ρόμα", ήταν το πρώτο μήνυμα του 28χρονου φορ μέσω του επίσημου λογαριασμού των λύκων στο Twitter (συνοδεύτηκε από το σχετικό video), για να ακολουθήσουν αρκετές φωτογραφίες του με τη τζαλορόσα φανέλα.

Η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει πιθατότατα στις 6 Αυγούστου, την επομένη του φιλικού με την Σαχτάρ στο "Ολίμπικο", με τον Joya να δίνει πάντως μία πρόγευση, κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις την Τετάρτη:

"Οι μέρες που με οδήγησαν σε αυτήν την υπογραφή ήταν ένα σύνολο πολλών συναισθημάτων: η αποφασιστικότητα και η ταχύτητα με την οποία η Ρόμα έδειξε ότι με ήθελε έκανε τη διαφορά.

Έφτασα σε μία ομάδα που είναι σε άνοδο, σε έναν σύλλογο που συνεχίζει να βάζει όλο και πιο γερές βάσεις για το μέλλον και με έναν προπονητή, τον Ζοζέ Μουρίνιο, με τον οποίο είναι προνόμιο να συνεργάζομαι.

Ως αντίπαλος θαύμασα την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί των τζαλορόσι, ανυπομονώ να τους χαιρετήσω με το φανέλα της Ρόμα".

Όσον αφορά τέλος στο πότε θα παίξει για πρώτη φορά με τους Ρωμαίους, έστω σε ανεπίσημο ματς, αυτό θα γίνει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- το ερχόμενο Σάββατο (23/7), όταν η Ρόμα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό ματς προετοιμασίας την Νις.

TAGS ΡΟΜΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ