ΡΟΜΑ

Ντιμπάλα: "Η Ρόμα είναι μία καλή ομάδα, όλα πήγαν καλά"

Ντιμπάλα: "Η Ρόμα είναι μία καλή ομάδα, όλα πήγαν καλά"
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ LAROMA24 ΣΤΟ YOUTUBE

Ο Πάουλο Ντιμπάλα ολοκλήρωσε τις ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Ρόμα το βράδυ της Δευτέρας (18/7) και κατά την αποχώρησή του από το ιατρικό κέντρο εμφανίστηκε ικανοποιημένος, κάνοντας και σχόλιο για τους τζαλορόσι.

Η Γιουβέντους άφησε ελεύθερο τον Πάουλο Ντιμπάλα μιας που δεν μπόρεσε να έρθει σε συμφωνία μαζί του για ανανέωση και οι Ίντερ, Μίλαν, Ρόμα και Γιουβέντους προσπάθησαν να τον αποκτήσουν, με την ομάδα της αιώνιας πόλης να βγαίνει τελικά η κερδισμένη στην άτυπη μάχη της απόκτησής του.

Οι Ζοζέ Μουρίνιο και Φραντσέσκο Τότι στάθηκαν καθοριστικοί στο να βρεθούν γέφυρες επικοινωνίας με τον παίκτη και η Ρόμα το αξιοποίησε, για να έρθει σε συμφωνία μαζί του και να μετράει πλέον αντίστροφα για να υπογράψει με τον Joya τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Πλέον, είναι θέμα χρόνου μέχρι να υπάρχουν οι ανακοινώσεις, από τη στιγμή που ο παίκτης όχι μόνο έφτασε στην Πορτογαλία όπου βρίσκεται η αποστολή της Ρόμα αλλά πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στην ιδιωτική κλινική της Αλμπουφέιρα, του νοσοκομείου "Particular" στο Αλγκάρβε.

"Όλα πήγαν καλά, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Εάν η Ρόμα είναι καλή ομάδα; Ναι" σχολίασε κατά την αποχώρησή του από την κλινική ο Πάουλο Ντιμπάλα, με την επόμενη στάση του να είναι το προπονητικό κέντρο όπου κάνει την προετοιμασία της η ομάδα της αιώνιας πόλης, για να συναντηθεί με τον Ζοζέ Μουρίνιο και τους νέους συμπαίκτες του.

Όσον αφορά στο πότε θα γίνει παίκτης της Ρόμα και επίσημα, τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η ανακοίνωση από πλευράς των τζαλορόσι θα γίνει είτε το βράδυ της Δευτέρας ή μέσα στην Τρίτη.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ