ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Ντι Μαρία: "Ο Μέσι θα είναι καλύτερος τη νέα σεζόν αν φύγει ο Ποτσετίνο"

Ο Λιονέλ Μέσι με τον Άνχελ ντι Μαρία πανηγυρίζουν με τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής
Ο Λιονέλ Μέσι με τον Άνχελ ντι Μαρία πανηγυρίζουν με τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής © 2021 ANDRE PENNER / AP IMAGES

Ο Άνχελ ντι Μαρία στον απόηχο της πιθανής αποχώρησης του Μαουρίσιο Ποτσετίνο από την Παρί Σεν Ζερμέν υποστήριξε πως αυτό θα βοηθούσε τον Λιονέλ Μέσι να είναι καλύτερος τη νέα σεζόν.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο βρίσκεται ολοένα πιο κοντά στην έξοδο της Παρί Σεν Ζερμέν και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της οριστικής απόφασης.

Ο Άνχελ ντι Μαρία, ο οποίος αποχαιρέτησε τους Παριζιάνους στο τέλος της σεζόν, μίλησε στο TyC Sports για την αλλαγή προπονητή, υποστηρίζοντας ότι η αποχώρηση του Αργεντινού τεχνικού θα βοηθούσε τον Λιονέλ Μέσι.

"Φαίνεται ότι θέλουν να φύγει ο Ποτσετίνο. Θα υπάρξει μια πολύ μεγάλη αλλαγή, αλλά νομίζω ότι ο Μέσι μπορεί να το διαχειριστεί. Θα τον βοηθήσει να είναι πολύ καλύτερος την επόμενη σεζόν.

Νομίζω ότι θα ξεκινήσει πολύ καλά γιατί φέτος κατέληξε να προσφέρει γκολ, να δίνει ασίστ, να αισθάνεται πολύ άνετα και να προσαρμόζεται ολοένα και περισσότερο", δήλωσε ο Ντι Μαρία στο TyC Sports. ο οποίος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Γιουβέντους.

"Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που σίγουρα θα φύγουν. Η δική μου περίπτωση ήταν η πιο εύκολη, γιατί δεν έπρεπε να με ανανεώσουν. Από τη μια με πόνεσε, αλλά από την άλλη όχι. Έφυγα με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Ήταν μια αξέχαστη βραδιά, που ένας Αργεντινός έχει έναν τέτοιο αποχαιρετισμό σε μια άλλη χώρα, δεν το κάνουν όλοι. Η αγάπη των οπαδών της Παρί, αυτών πίσω από το τέρμα, ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έπρεπε να επιτύχω.

Το ότι βγαίνω στο γήπεδο, τραγουδούν για μένα μόνο και μου κάνουν τοιχογραφία, είναι πράγματα που θα μείνουν για πάντα στη μνήμη μου", πρόσθεσε.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ