ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Ντι Μαρία δεν λέει το "ναι" στην Γιουβέντους περιμένοντας πρόταση των μπλαουγκράνα

Ο Άνχελ Ντι Μαρία πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Αργεντινής κόντρα στην Ιταλία στο Finalissima | 1 Ιουνίου 2022
Ο Άνχελ Ντι Μαρία πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Αργεντινής κόντρα στην Ιταλία στο Finalissima | 1 Ιουνίου 2022 @2022 MATT DUNHAM/AP IMAGES

Ο Άνχελ Ντι Μαρία αποχαιρέτησε την Παρί όμως δεν βιάζεται να υπογράψει στην Γιουβέντους, με δημοσιεύματα από την Ισπανία να αναφέρουν πως τρενάρει το deal με τους Ιταλούς αναμένοντας πρόταση της Μπαρτσελόνα.

Το συμβόλαιο του Άνχελ Ντι Μαρία με την Παρί λήγει στις 30 Ιουνίου και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν πρόκειται να ανανεώσει μαζί της, με την Γιουβέντους να εμφανίζεται ως ο επικρατέστερος σταθμός για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ωστόσο, η βέκια σινιόρα δεν παίζει μόνη της μπάλα στο μεταγραφικό πεδίο όσον αφορά στον έμπειρο εξτρέμ, με ρεπορτάζ από την Ισπανία να βάζουν στο παιχνίδι και την Μπαρτσελόνα, υποστηρίζοντας πως το Καμπ Νόου είναι ο αγαπημένος προορισμός του και πως περιμένει να δει αν υπάρχει ενδιαφέρον από τους μπλαουγκράνα πριν πάρει την τελική του απόφαση.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η "Mundo Deportivo", η υπόθεση του Ντι Μαρία σχετίζεται με την περίπτωση του Ουσμάν Ντεμπελέ του οποίου λήγει το συμβόλαιο, με τους μπλαουγκράνα να παρακολουθούν την περίπτωση του Ραφίνια της Λιντς αλλα να έχουν ανοιχτές τις κεραίες τους και για άλλους παίκτες.

Και αυτό γιατί τα παγώνια έχουν ιδιαίτερα υψηλές οικονομικές απαιτήσεις για να παραχωρήσουν τον Βραζιλιάνο, κάτι που επιτρέπει στον Αργεντινό να ελπίζει πως ίσως να είναι αυτός ο εκλεκτός για την ομάδα του Τσάβι από τη στιγμή που αποτελεί μία σαφώς πιο οικονομική λύση για τους Καταλανούς ως ελεύθερος.

Υπενθυμίζεται πως ο Ντι Μαρία έχει εμπειρία από την La Liga και μάλιστα σε πολύ υψηλό επίπεδο αγωνιζόμενος με την Ρεάλ από το 2010 μέχρι το 2014, κατακτώντας σε αυτό το διάστημα 1 Champions League, 1 La Liga και 1 Copa del Rey.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ