LA LIGA

Ντεστ: "Δεν κατάλαβα τι μου είπε ο Μέσι"

Ο Σερζίνιο Ντεστ με την φανέλα της Μπαρτσελόνα. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Σερζίνιο Ντεστ με την φανέλα της Μπαρτσελόνα. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Ο Σερζίνιο Ντεστ μίλησε για το ντεμπούτο του με την φανέλα της Μπαρτσελόνα, αποκαλύπτοντας ότι υπήρξαν κάποια προβλήματα επικοινωνίας με τον Λιονέλ Μέσι.

Την Κυριακή (4/10) στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Σεβίλλη, η οποία έληξε 1-1, ο Σερζίνιο Ντεστ έκανε το ντεμπούτο του περνώντας στον αγωνιστικό χώρο στο 75ο λεπτό αντικαθιστώντας τον Ζόρντι Άλμπα.

Ο Ντεστ, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Άγιαξ για το ποσό των 21 εκατομμυρίων ευρώ, μίλησε για την πρώτη του εμπειρία να αγωνιστεί στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι, αποκαλύπτοντας βέβαια ότι υπήρξαν κάποια προβλήματα επικοινωνίας.

"Τους είδα όλους, συμπεριλαμβανομένου και του Μέσι. Ο Αργεντίνος δεν μιλάει αγγλικά, αλλά ήταν ιδιαίτερο που τον γνώρισα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω ιδέα τι μου είπε, αλλά εφόσον χαμογέλασε ο ένας στον άλλον, όλα θα είναι καλά" ανέφερε στο NOS ο 19χρονος αμυντικός.

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι επέλεξε την ομάδα της Καταλονίας, καθώς ήταν όνειρο του να φορέσει την φανέλα των μπλαουγκράνα, ενώ ίνδαλμά του αποτελεί ο Ροναλντίνιο.

"Επέλεξα επίσης την Μπαρτσελόνα επειδή ήταν το όνειρο μου να παίξω εδώ. Ο αγαπημένος μου παίκτης ενώ μεγάλωνα ήταν ο Ροναλντίνιο και έγραψε την δική του ιστορία στην Μπαρτσελόνα. Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον της, ήταν μία εύκολη απόφαση" τόνισε ο Ντεστ.

TAGS LA LIGA ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ