LA LIGA

Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη 1-1: Πρώτο στοπ στους Καταλανούς

Ο Σέρχι Ρομπέρτο με τον Εν Νεσίρι(AP Photo/Joan Monfort)
Ο Σέρχι Ρομπέρτο με τον Εν Νεσίρι(AP Photo/Joan Monfort) AP

Η Μπαρτσελόνα και η Σεβίλλη έμειναν ισόπαλες στο Καμπ Νου με σκορ 1-1 με τα δύο γκολ να μπαίνουν στο πρώτο δεκάλεπτο. Ο Ντε Γιόνγκ (8') άνοιξε το σκορ, ισοφάρισε ο Κουτίνιο (10').

Η Μπαρτσελόνα είχε την πρώτη απώλεια βαθμών στην La Liga. Οι Καταλανοί έμειναν ισόπαλοι 1-1 με την Σεβίλλη στο Καμπ Νου, με τα δύο γκολ να μπαίνουν στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Σεβίλλη άνοιξε το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό. Ο Σούσο έβγαλε μία σέντρα, ο Κουντέ δεν κατάφερε σε πρώτη φάση να πάρει την κεφαλιά, όπως θα ήθελε, με αποτέλεσμα η μπάλα να στρωθεί στον Ντε Γιόνγκ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Μπαρστελόνα κατάφερε να απαντήσει άμεσα ισοφαρίζοντας στο 10ο λεπτό. Ο Μέσι είδε την κίνηση του Άλμπα μέσα στην περιοχή, ο Νάβας αντέδρασε λάθος, δίνοντας ουσιαστικά την μπάλα στον Κουτίνιο, ο οποίος έγραψε το 1-1.

Μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου, καμία ομάδα δεν κατάφερε να πάρει ξεκάθαρο "κεφάλι", με το παιχνίδι να είναι ισορροπημένο. Στο δεύτερο μέρος, οι Καταλανοί έμοιαζαν κάπως κουρασμένοι.

Την πρωτοβουλία των κινήσεων πήρε η Σεβίλλη, η οποία απειλούσε συνήθως με στημένες μπαλιές, εκεί που είχε πρόβλημα η Μπαρτσελόνα.

Στο 64ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία να περάσουν μπροστά στο σκορ. Ο Εν Νεσίρι έκανε ένα γύρισμα από τα δεξιά, ο Αραούχο έβαλε το πόδι του και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Όσο κυλούσαν τα λεπτά ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεφτε και το σκορ δεν άλλαξε. Η Μπαρτσελόνα απείλησε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Τρινκάο να πατάει περιοχή, να πλασάρει, αλλά ο Μπόνο κατάφερε να απομακρύνει κρατώντας την ισοπαλία.

Μπαρτσελόνα (Κούμαν): Νέτο, Ρομπέρτο, Πικέ, Αραούχο, Άλμπα (75' Ντεστ), Ντε Γιόνγκ, Μπούσκετς, Γκριεζμάν (61' Τρινκάο), Κουτίνιο (75' Πιάνιτς), Φάτι (61' Πέδρι), Μέσι

Σεβίλλη (Λοπετέγκι): Μπόνο, Νάβας, Κουντέ, Κάρλος, Ακούνια, Χορντάν (85' Τόρες), Φερνάντο, Ράκιτιτς (78' Γκούντελ), Σούσο (61' Μουνίρ Ελ Χαντάντι), Ντε Γιόνγκ (84' Φερνάντες), Οκάμπος (61' Εν Νεσίρι)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 3 Οκτωβρίου

Βαγιαδολίδ - Έιμπαρ 1-2 (37' Βίγια / 29' πεν. Μπούργκος, 90' Ροντρίγκες)

Ατλέτικο Μαδρίτης - Βιγιαρεάλ 0-0

Έλτσε - Ουέσκα 0-0

Ρεάλ Σοθιεδάδ - Χετάφε 3-0 (28' πεν. Ογιαρθάμπαλ, 79' Μερίνο, 81' Πόρτου)

Βαλένθια - Μπέτις 0-2 (19' Κανάλες, 74' Τέγιο)

Κυριακή 4 Οκτωβρίου

Οσασούνα - Θέλτα 2-0 (23' Ρονκάγλια, 76' Καγιέρι)

Αλαβές - Μπιλμπάο 1-0 (74' Ροντρίγκο Έλι)

Λεβάντε - Ρεάλ Μαδρίτης 0-2 (16' Βινίσιους, 90'+5' Μπενζεμά)

Κάντιθ - Γρανάδα 1-1 (48' Αλέχο / 27' Σάντσες)

Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη 1-1 (8' Ντε Γιόνγκ / 10' Κουτίνιο)

TAGS LA LIGA ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ