ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντεμπούτο Πελέ και αλλαγές

Ντεμπούτο Πελέ και αλλαγές
INTIME SPORTS

Ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής αρκετούς από τους θεωρούμενους βασικούς ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, συμπεριέλαβε ωστόσο τον Πελέ που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του.

Με την προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης (7/1) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης την Τετάρτη (8/1, 20:00) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα παιχνίδια είναι διπλά και ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 22/1 στην Τρίπολη.

Οι "ερυθρόλευκοι" δούλεψαν πολύ με την μπάλα, εκτελώντας ασκήσεις τεχνικής, ανάπτυξης παιχνιδιού, κατοχής, πίεσης και τακτικής. Στην συνέχεια έγινε και οικογενειακό διπλό σε χώρο λίγο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έκανε συντηρητικό πρόγραμμα εξαιτίας κόπωσης, ενώ προσεκτικά πήγε και ο Στσέποβιτς λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό δικέφαλο.

Με το τέλος του προγράμματος, ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στην οποία συμπεριέλαβε τους Μπονγκ, Κάμπελ, Κάρολ, Ντομίνγκες, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτη, Μανωλά, Μέγκιερι, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Πελέ, Σαβιόλα, Σιόβα, Βέργο, Βούρο και Βάις.

Ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός τους Ρομπέρτο, Αβραάμ, Φουστέρ, Σάμαρη, Σαλίνο, για λόγους ξεκούρασης, τους Τόρες και Ιμπαγάσα για λόγους τακτικής, τον τραυματία Στσέποβιτς, τον ανέτοιμο Μήτρογλου και τον υπό παραχώρηση Γιαταμπαρέ.

Οι Πειραιώτες το πρωί της Τετάρτης (8/1) θα κάνουν ένα χαλάρωμα, δουλεύοντας στις στημένες φάσεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ