ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Ντελίριο ενθουσιασμού με Ουέλινγκτον

Ντελίριο ενθουσιασμού με Ουέλινγκτον
Ουέλινγκτον

Ενθουσιασμός επικρατεί στο στρατόπεδο του Θρασύβουλου μετά την μεταγραφή του Ουέλινγκτον

Το σίριαλ της μεταγραφής του Ουέλινγκτον στον Θρασύβουλο κράτησε παραπάνω από ένα μήνα, καθώς οι αρχικές απαιτήσεις της Καλαμαρίας ήταν απαγορευτικές για τον σύλλογο της Φυλής.
Εχθές όμως οι δυο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία με αποτέλεσμα ο Θρασύβουλος να εντάξει στο δυναμικό του έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, που θα λύσει τα χέρια του Σάκη Τσιώλη στην μεσαία γραμμή.

Μάλιστα ο 25χρονος Βραζιλιάνος έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα Εξέδρα λέγοντας ότι είναι χαρούμενος που θα συνεχίσει στην Superleague.

" Αισθάνομαι πολύ καλά που ήρθα σε ομάδα της Σούπερ Λιγκας, η οποία έχει πάρει καλούς παίκτες και έχει έναν άξιο προπονητή. Αφήνω πίσω μου ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, την Καλαμαρία, αφού εκεί αγωνιζόμουν όσα χρόνια βρίσκομαι στην Ελλάδα".

" Πλέον είμαι έτοιμος για να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου, η ζωή συνεχίζεται και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω τον Θρασύβουλο να πετύχει τους στόχους του".

Σήμερα στις οκτώ το βράδυ είναι προγραμματισμένο φιλικό ματς με την Καβάλα, ενώ αύριο η αποστολή επιστρέφει στην Αθήνα μετά από αρκετές μέρες προετοιμασίας στο Καρπενήσι.








TAGS ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ