ΙΣΠΑΝΙΑ

Ντελ Νίδο:"Με 60 εκ. ευρώ φεύγει ο Φαμπιάνο"

Ντελ Νίδο:"Με 60 εκ. ευρώ φεύγει ο Φαμπιάνο"
Ντελ Νίδο

Ο πρόεδρος της Σεβίλης Ζοζέ Ντελ Νίδο δήλωσε ότι όποια ομάδα θέλει τον Φαμπιάνο θα πρέπει να πληρώσει την ρήτρα που είναι 60 εκ. ευρώ

Οι εμφανίσεις του Λουίς Φαμπιάνο με την φανέλα της Σεβίλλης τόσο φέτος όσο και πέρυσι είναι καταπληκτικές, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα πολλές ομάδες από την Ισπανία να έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του, με τον πρόεδρο των Σεβιγιάνων όμως να τους να τους κόβει την φόρα λέγοντας ότι ο παίκτης στοιχίζει 60 εκ. ευρώ!
Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή τελειώνει το 2009 αλλά υπάρχει ειδικός όρος που προβλέπει ότι αν ο παίκτης παίξει σαράντα παιχνίδια φέτος, τότε η συνεργασία επεκτείνεται αυτόματα για άλλον έναν χρόνο, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2010.

Μάλιστα ο Ντελ Νίδο σκέφτεται να προσφέρει νέα πρόταση στον ποδοσφαιριστή για να μείνει και άλλα χρόνια στην ομάδα και δεν σκέφτεται να τον πουλήσει καθώς θεωρεί ότι αν φύγει ο σύλλογος θα αποδυναμωθεί, βέβαια ο μόνος τρόπος για να αποχωρήσει όπως είπε ο ίδιος είναι να έρθει μια πρόταση που θα συμφέρει την ομάδα.

" Αυτές οι φήμες περί φυγής του Φαμπιάνο από τον σύλλογο δεν κάνουν καλό στο εσωτερικό της ομάδας έτσι εγώ ένα έχω να σας πω, η ρήτρα αγοράς του ποδοσφαιριστή είναι τα 60 εκ. ευρώ οπότε όποια ομάδα τον θέλει θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη", ξεκίνησε ο Ντελ Νίδο και συνέχισε.

" Αυτή την εβδομάδα είχα συνάντηση με πάνω από δέκα εκπροσώπους ποδοσφαιριστών με τους οποίους συζητήσαμε διάφορα, με τον μάνατζερ του Φαμπιάνο δεν μιλήσαμε για μεταγραφή του παίκτη καθώς ότι είναι να γίνει θα γίνει μετά το καλοκαίρι".






TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ