ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντεκουριέ: "Θα αντικαταστήσουμε τον Σάντσες"

Ντεκουριέ: "Θα αντικαταστήσουμε τον Σάντσες"

Την στιγμή που στον Ολυμπιακό φουλάρουν για την απόκτηση του Κάρλος Σάντσες, ο πρόεδρος της Βαλενσιέν τονίζει πως θα αντικαταστήσει τον Κολομβιανό χαφ.

Το φλερτ του Κάρλος Σάντσες με τον Ολυμπιακό έχει διαρκέσει πολλές ημέρες, όμως τώρα φαίνεται πως ο "γάμος" δεν θα αργήσει να γίνει. Οι πρωταθλητές Ελλάδας, ανέβασαν την προσφορά τους στην Βαλενσιέν και περιμένουν το "ΟΚ" για να τ ελειώσουν την μεταγραφή.

Ο Κολομβιανός αμυντικός μέσος είναι ο πρώτος στόχος για τα χαφ, μετά και την απόκτηση του Λιούμπομιρ Φέισα και η διοίκηση της ομάδας, κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τον φέρει στο Λιμάνι.

Η νέα προσφορά της ομάδας του Πειραιά, φαίνεται πως έχει σε σκέψεις τους ανθρώπους της Βαλενσιέν και έτσι το "deal" είναι πολύ πιθανόν να γίνει τις επόμενες ημέρες. Αυτό άλλωστε θέλουν και οι "ερυθρόλευκοι".

Οι δηλώσεις πάντως του προέδρου του γαλλικού συλλόγου, φέρνουν (και όχι άδικα) αισιοδοξία στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, αφού τονίζει στα γαλλικά ΜΜΕ είναι έτοιμος να αντικαταστήσει τον Κάρλος Σάντσες: " Και οι δύο έχουν ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και είναι σημαντικοί ποδοσφαιριστές για το μέλλον του συλλόγου. Και ο Κάρλος Σάντσες και ο Μίλαν Μπίσεβατς έχουν μεγάλη αξία. Θα τους αντικαταστήσουμε όμως με δύο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές όταν φύγουν από τη Βαλενσιέν" .

Δείτε τι είχε δηλώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την υπόθεση Σάντσες:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ