PREMIER LEAGUE

Ντε Τζέρμπι: "Κάναμε καλό ματς κόντρα στην Λίβερπουλ, η Μπράιτον έδειξε πως είναι ικανή για Ευρώπη"

Brighton's head coach Roberto De Zerbi applauds supporters at the end of the English Premier League soccer match between Liverpool and Brighton and Hove at Anfield Stadium in Liverpool, England, Sunday, March 31, 2024. (AP Photo/Rui Vieira)
Brighton's head coach Roberto De Zerbi applauds supporters at the end of the English Premier League soccer match between Liverpool and Brighton and Hove at Anfield Stadium in Liverpool, England, Sunday, March 31, 2024. (AP Photo/Rui Vieira) @2024 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η Μπράιτον έφυγε με άδεια χέρια από το "Άνφιλντ" όμως ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι δεν είχε το παραμικρό παράπονο από τους παίκτες του, τονίζοντας πως η Μπράιτον έδειξε με την εμφάνιση κόντρα στην Λίβερπουλ πως είναι ικανή να βγει στην Ευρώπη.

Η Μπράιτον πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό απέναντι στην Λίβερπουλ σκοράροντας στο "Άνφιλντ" μόλις στο 2ο λεπτό με τον Γουέλμπεκ, στην πρώτη της επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ, ωστόσο το τέλος του αγώνα βρήκε τους γλάρους να πέφτουν θύμα ανατροπής από τους κόκκινους με τα γκολ των Λουίς Ντίας και Μοχάμεντ Σαλάχ και να χάνουν με 2-1 στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Premier League.

Η εικόνα τους πάντως ήταν εξαιρετική αφού έβαλαν δύσκολα στην ομάδα του Κλοπ μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, με τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι -που είναι μεταξύ των υποψηφίων για να διαδεχτούν τον Γερμανό το ερχόμενο καλοκαίρι- να σημειώνει πως η Μπράιτον μπορεί να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο με τέτοιες εμφανίσεις.

"Δεν είμαστε απογοητευμένοι, είμαστε στενοχωρημένοι για το αποτέλεσμα αλλά πραγματικά χαρούμενοι με την εμφάνιση. Είχαμε απέναντί μας μία μεγάλη ομάδα και κάναμε καλό παιχνίδι.

Ίσως να δεχτήκαμε πάρα πολλά σουτ. Είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε στο πρώτο μέρος και στα τελευταία 15 λεπτά με τον Λαλάνα, τον Γουέλμπεκ και τον Ντανκ", τόνισε ο 44χρονος Ιταλός προπονητής, και πρόσθεσε:

"Δείξαμε πως είμαστε ικανοί να παλέψουμε για μία θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ήμασταν άτυχοι με το πρώτο γκολ, ήταν μία κατάσταση που μας μπέρδεψε.

Υποφέραμε απέναντι σε μία μεγάλη Λίβερπουλ αλλά στα τελευταία 15 λεπτά θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Έχω μεγάλο σεβασμό και εμπιστοσύνη στους παίκτες μου.

Ξέρω ποιο είναι το επίπεδο στα αποδυτήριά μου και δουλεύουμε σκληρά για να προσφέρουμε άλλη μία ευτυχισμένη σεζόν στους οπαδούς μας, να πετύχουμε το στόχο μας και να αγωνιστούμε ξανά στην Ευρώπη".

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ