ΜΙΛΑΝ

Ντε Κετελάρε: "Το ενδιαφέρον της Μίλαν με ενθουσίασε"

Ντε Κετελάρε: "Το ενδιαφέρον της Μίλαν με ενθουσίασε"
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ MILAN SCOUT ΣΤΟ YOUTUBE

Ο Σαρλ Ντε Κετελάρε δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με την Μίλαν, κάνοντας ειδική μνεία για τους οπαδούς της στις πρώτες του δηλώσεις ως ροσονέρο.

Η Μίλαν τον "κλείδωσε" ως μεταγραφικό στόχο της εδώ και πολύ καιρό και δεν τον άφησε στιγμή από τα μάτια της, με τη δικαίωση του διδύμου Μαλντίνι - Μασάρα να έρχεται τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Τρίτης (2/8) όταν και ανακοινώθηκε η απόκτηση του Σαρλ Ντε Κετελάρε από την Μπριζ μέχρι το καλοκαίρι του 2027 έναντι του ποσού των 35 εκατομμυρίων ευρώ (32 ως ποσό μεταγραφής συν 3 με τη μορφή μπόνους), με το νέο απόκτημα των ροσονέρι να πετάει τη σκούφια του για τη μετακίνηση στον ιταλικό βορρά και να το φανερώνει με τον πλέον κρυστάλλινο τρόπο στις πρώτες του δηλώσεις:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Συνήθως είμαι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος αλλά όταν έμαθα για το ενδιαφέρον από αυτόν τον σύλλογο ήμουν πολύ ενθουσιασμένος. Είναι άλλο πράγμα να μιλάς για αυτόν και άλλο να αποτελείς κομμάτι του.

Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Λένε ότι δεν μπορείς καν να φανταστείς τι σημαίνει να είσαι μέρος της Μίλαν πριν βρεθείς εδώ, νιώθεις τη ζεστασιά των οπαδών και βλέπεις το περιβάλλον. Το πάθος είναι απίστευτο.

Προφανώς είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό το βήμα στην καριέρα μου. Ως νέος έχεις τη φιλοδοξία να παίξεις στην κορυφή και στο εξωτερικό και γι' αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλους στη Μπριζ για τις ευκαιρίες που μου έδωσαν, θα είναι πάντα το σπίτι μου", τόνισε χαρακτηριστικά ο 21χρονος Βέλγος επιτελικός μέσος.

Υπενθυμίζεται πως ο Ντε Κετελάρε υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με απολαβές 2.200.000 ευρώ, έχοντας απορρίψει την προοπτική της Λιντς που επίσης τον διεκδίκησε, προσφέροντας μάλιστα περισσότερα χρήματα.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ