ΜΙΛΑΝ

Ντε Κετελάρε: "Όνειρό μου να κερδίσω το Champions League, πρότυπό μου ο Ντε Μπράινε"

Ντε Κετελάρε: "Όνειρό μου να κερδίσω το Champions League, πρότυπό μου ο Ντε Μπράινε"
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ MILAN SCOUT ΣΤΟ YOUTUBE

Το νέο απόκτημα της Μίλαν, Σαρλ Ντε Κετελάρε, αποκάλυψε το όνειρό του να κατακτήσει το Champions League ενώ εξέφρασε το θαυμασμό του για τον συμπατριώτη του, Κέβιν Ντε Μπρόινε, χαρακτηρίζοντάς τον πρότυπο για τον ίδιο.

Η Μίλαν πολιόρκησε για μεγάλο χρονικό διάστημα την Μπριζ με στόχο να εντάξει στο δυναμικό της τον Σαρλ Ντε Κετελάρε και τελικά δικαιώθηκε για την επιμονή της, με τους ροσονέρι να κλείνουν το deal με τους Βέλγους έναντι 35.000.000 ευρώ (32 ως ποσό μεταγραφής και 3 με τη μορφή μπόνους).

Όσο ευτυχισμένοι είναι πάντως οι οπαδοί των ροσονέρι με αυτή την κίνηση άλλο τόσο είναι ο ίδιος ο παίκτης, με τον 21χρονο Βέλγο μεσοεπιθετικό να μην κρύβει μάλιστα την επιθυμία του με σημερινές του δηλώσεις, να αναδειχτεί πρωταθλητής Ευρώπης με τη νέα του ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Υπήρχε πολλή ένταση, μόνο τη στιγμή που κράτησα τη φανέλα της Μίλαν στα χέρια μου είπα: εντάξει είμαι παίκτης της Μίλαν.

Το όνειρό μου είναι να κερδίσω το Champions League, πιστεύω ότι τώρα που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα είναι πιο εύκολο να πετύχω τον συγκεκριμένο στόχο", τόνισε ο Ντε Κετελάρε, για να προσθέσει:

"Μου άρεσε πάντα ο Ντε Μπρόινε, είναι ο καλύτερος στο ρόλο μου, αυτόν του μεσοεπιθετικού και συνεπώς κοιτάζω πάντα τον τρόπο που αγωνίζεται".

Σε ερώτηση δε για το αν έχει μιλήσει με τους ανθρώπους της Μίλαν μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του, είπε: "Πριν υπογράψω το συμβόλαιο μίλησα με τον Στέφανο Πιόλι, ήξερα τι περίμενε από μένα.

Λίγες ημέρες πριν το επιτελείο της Μίλαν μού έδειξε κάποια videos για να καταλάβω το στιλ του παιχνιδιού που περιμένουν από μένα, κάτι που μου άρεσε πολύ".

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ