ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ: Το εντυπωσιακό εικαστικό για την άνοδο στην Premier League

Νότιγχαμ: Το εντυπωσιακό εικαστικό για την άνοδο στην Premier League
PRINT SCREEN/@NFFC

Η Νότιγχαμ επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου μετά από το μακρινό 1999 και το πανηγύρισε έξαλλα και μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, δημοσιεύοντας ένα καθόλα εντυπωσιακό εικαστικό.

Μετά από 30 ολόκληρα χρόνια η Νότιγχαμ επέστρεψε στο ναό του ποδοσφαίρου για να δώσει ένα άκρως σημαντικό ματς και το φινάλε βρήκε τους ρεντς να γράφουν ιστορία, αφού επικράτησαν με σκορ 1-0 της Χάντερσφιλντ στον τελικό των playoffs της Championship και επέστρεψαν στην Premier League μετά από 23 χρόνια απουσίας.

Το γεγονός αυτό έφερε ευφορία στους παίκτες της ομάδας, στον προπονητή Στιβ Κούπερ, στον ιδιοκτήτη Βαγγέλη Μαρινάκη και φυσικά στους δεκάδες χιλιάδες οπαδούς τους που βρέθηκαν στο Γουέμπλεϊ, με τον ίδιο το σύλλογο να εκφράζει τη χαρά και τον ενθουσιασμό του και μέσω των social media με ιδιαίτερο τρόπο.

Συγκεκριμένα με ένα εντυπωσιακό εικαστικό, όπου παρουσιάζει όλους τους πρωταγωνιστές της ανόδου της Νότιγχαμ και το εξής μήνυμα: "Είμαστε η Premier League. Ανεβαίνουμε, τα λέμε τη νέα σεζόν στην Premier League"

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ