ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ μεταγραφές: Στην pole position για να ντύσει στα κόκκινα τον Χάντσον-Οντόι

Chelsea midfielder Callum Hudson-Odoi (20) runs with the ball against Club América during the first half of a soccer match Saturday, July 16, 2022, in Las Vegas. (AP Photo/David Becker)
Chelsea midfielder Callum Hudson-Odoi (20) runs with the ball against Club América during the first half of a soccer match Saturday, July 16, 2022, in Las Vegas. (AP Photo/David Becker) @2023 DAVID BECKER/AP IMAGES

Ο Κάλουμ Χάντσον-Οντόι είναι "φευγάτος" από την Τσέλσι και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Αγγλία, η Νότιγχαμ φαντάζει στην παρούσα φάση ως ο επικρατέστερος σταθμός για να συνεχίσει την καριέρα του.

Έχουμε διανύσει ήδη δύο αγωνιστικές στην φετινή Premier League όμως η θερινή μεταγραφική περίοδος είναι ακόμα ανοιχτή και οι ομάδες συνεχίζουν την προσπάθεια για να δυναμώσουν το ρόστερ τους.

Μία από τις πλέον κινητικές το τελευταίο διάστημα είναι η Νότιγχαμ Φόρεστ, με τους ρεντς να ανακοινώνουν μέσα στην εβδομάδα τον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή, Γκονσάλο Μοντιέλ (δανεικός από την Σεβίλλη) και να προβάλλουν τώρα ως το μεγάλο φαβορί για να κάνουν δικό τους και τον Κάλουμ Χάντσον-Οντόι.

Ο 22χρονος μέσος έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Τσέλσι και δεν βρίσκεται μέσα στα πλάνα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για τη νέα σεζόν, με τα ρεπορτάζ από την Αγγλία να αναφέρουν πως Φούλαμ και Έβερτον αποσύρθηκαν από τη διεκδίκησή του με αποτέλεσμα η Νότιγχαμ να είναι πλέον στην πρώτη γραμμή.

"Δεν θα είναι πρόβλημα να επιτευχθεί συμφωνία για τη διάρκεια του συμβολαίου του ενώ αυτή τη στιγμή συνεχίζονται οι συζητήσεις για τον τρόπο που θα δοθούν τα χρήματα στην Τσέλσι", αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, τονίζοντας πως ο Στιβ Κούπερ έχει πολύ μεγάλη εκτίμηση στις ικανότητες του εν λόγω παίκτη.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ