ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ: Ανακοίνωσε το δανεισμό του Μοντιέλ από την Σεβίλλη

Νότιγχαμ: Ανακοίνωσε το δανεισμό του Μοντιέλ από την Σεβίλλη
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΣΤΟ YOUTUBE

Στην ολοκλήρωση ενός σημαντικού deal προχώρησε την Τετάρτη (23/8) η Νότιγχαμ, με τους ρεντς να ανακοινώνουν τη συμφωνία τους με την Σεβίλλη για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Αργεντινού παγκόσμιου πρωταθλητή, Γκονσάλο Μοντιέλ.

Η τέταρτη κατά σειρά θερινή μεταγραφή της Νότιγχαμ είναι άκρως εντυπωσιακή, με την ομάδα της Premier League να κάνει δικό της τον 23 φορές διεθνή με την εθνική Αργεντινής, Γκονσάλο Μοντιέλ, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση του Μουντιάλ με την αλμπισελέστε και του Europa League με την Σεβίλλη, ευστοχώντας μάλιστα στο τελευταίο και και καθοριστικό πέναλτι στους αντίστοιχους τελικούς.

Όπως έκαναν γνωστό οι ρεντς, ο 26χρονος Αργεντινός αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τους Ανδαλουσιανούς, με την Φόρεστ να έχει οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι του 2024 (στα 11 εκατ. ευρώ η οψιόν σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο).

"Είμαι πραγματικά χαρούμενος που έρχομαι σε αυτό το σύλλογο. Έρχομαι εδώ γεμάτος προσδοκίες, για να παίξω και να δείξω τι μπορώ να κάνω.

Είμαι επίσης πεινασμένος για να κατακτώ τρόπαια, τώρα είναι η ώρα να το δείξω αυτό. Παρακολουθώ την Premier League από μικρό παιδί, συνήθιζα να βλέπω κάθε παιχνίδι.

Ως παίκτης θέλεις να αγωνίζεσαι στο κορυφαίο πρωτάθλημα και η Premier League είναι τέτοιο", τόνισε ο Μοντιέλ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Νότιγχαμ μετά από την επισημοποίηση της συμφωνίας μεταξύ των δύο συλλόγων.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΣΕΒΙΛΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ