ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Athletic: "Βαγγέλης και Μιλτιάδης Μαρινάκης 'έψησαν' στην Ελλάδα τον Λίνγκαρντ τρώγοντας θαλασσινά"

Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης μαζί με ένα από τα καλοκαιρινά μεταγραφικά αποκτήματα της Νότιγχαμ, Τζέσε Λίνγκαρντ
Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης μαζί με ένα από τα καλοκαιρινά μεταγραφικά αποκτήματα της Νότιγχαμ, Τζέσε Λίνγκαρντ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Athletic, ο Βαγγέλης και οι Μιλτιάδης Μαρινάκης έχτισαν τις σχέσεις τους με τον Τζέσε Λίνγκαρντ στην Ελλάδα σε ένα γραφικό εστιατόριο θαλασσινών.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έκανε το "μπαμ" και απέκτησε τον Τζέσε Λίνγκαρντ. Ο Άγγλος διεθνής μεσοεπιθετικός στην πρώτη του συνέντευξη μίλησε για την συμβολή των Βαγγέλη και Μιλτιάδη Μαρινάκη στο να τον πείσουν να υπογράψει το συμβόλαιό του στους Reds.

"Έπαιξαν τεράστιο ρόλο. Μου έδειξαν αγάπη, ήταν πολύ επιθετικοί με την προσέγγισή τους. Το αγαπάς αυτό, θέλεις να δεις αυτή την αγάπη και μου πόσο ήθελαν να έρθω στο κλαμπ", δήλωσε ο Λίνγκαρντ.

Το Athletic έφερε στο φως το πώς οι δύο ισχυροί άνδρες της Νότιγχαμ πλησίασαν τον Λίνγκαρντ. Μάλιστα, το χτίσιμο αυτής της σχέσης έγινε στην Ελλάδα.

"Ο Λίγνκαρντ και η συνοδεία του πέταξαν στην Ελλάδα. Σε ένα γραφικό εστιατόριο θαλασσινών, όχι μακριά από το σπίτι του Ολυμπιακού, δημιουργήθηκε μία νέα σχέση.

Μετά από μέρες παρέας με τον Ευάγγελο Μαρινάκη και ειδικά τον γιο του, Μιλτιάδη, έγινε η ερώτηση για το τι μπορεί να συμβεί ανάμεσά τους" ανέφερε συγκεκριμένα το δημοσίευμα.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ