ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ μεταγραφές: Σε καλό δρόμο για Χάντσον - Οντόι, σε προχωρημένες επαφές με την Τσέλσι

Chelsea midfielder Callum Hudson-Odoi (20) runs with the ball against Club América during the first half of a soccer match Saturday, July 16, 2022, in Las Vegas. (AP Photo/David Becker)
Chelsea midfielder Callum Hudson-Odoi (20) runs with the ball against Club América during the first half of a soccer match Saturday, July 16, 2022, in Las Vegas. (AP Photo/David Becker) @2023 DAVID BECKER/AP IMAGES

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Athletic, η Νότιγχαμ Φόρεστ πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά στον Κάλουμ Χάντσον-Οντόι, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Τσέλσι για την απόκτησή του.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Τσέλσι για την απόκτηση του Κάλουμ Χάντσον-Οντόι, ο οποίος πλησιάζει ολοένα και πιο πολύ στο City Ground.

Δημοσίευμα του Athletic αναφέρει ότι οι διαπραγματεύσεις της Νότιγχαμ με την Τσέλσι βρίσκονται σε καλό δρόμο κι είναι πολύ πιθανό ο Άγγλος διεθνής να αποχωρήσει από τους "μπλε",

Ο 22χρονος μέσος έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Τσέλσι και δεν βρίσκεται μέσα στα πλάνα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για τη νέα σεζόν.

Την περασμένη σεζόν θυμίζουμε ότι αγωνίστηκε δανεικός στη Λεβερκούζεν, καταγράφοντας 21 συμμετοχές με απολογισμό ένα γκολ και μία ασίστ.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ