ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ μεταγραφές: Πήρε τον Μπόουλερ, ανοιχτό το ενδεχόμενο να έρθει δανεικός στον Ολυμπιακό

Νότιγχαμ μεταγραφές: Πήρε τον Μπόουλερ, ανοιχτό το ενδεχόμενο να έρθει δανεικός στον Ολυμπιακό
YOUTUBE

Η Νότιγχαμ ολοκλήρωσε την 20ή φετινή μεταγραφή της, Τζος Μπόουλερ, όμως ο 23χρονος εξτρέμ ίσως αγωνιστεί στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού τη νέα σεζόν.

Η μεταγραφική ενίσχυση της Νότιγχαμ συνεχίζεται μέχρι την τελευταία στιγμή, αφού απέκτησε τον Τζος Μπόουλερ, το μεταγραφικό στόχο του Στιβ Κούπερ εδώ και πολύ καιρό.

Ο 23χρονος δεξιός εξτρέμ αγωνιζόταν στην Μπλάκπουλ την περσινή σεζόν, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ο σύλλογος της Championship ζητούσε 4.600.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει και τελικά τα βρήκε με τη Φόρεστ για τη μεταγραφή.

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής αποτελεί την 20ή μεταγραφή της Νότιγχαμ, αν και δεν αποκλείεται τη νέα σεζόν να μην αγωνιστεί στην Premier League, αλλά στη Super League!

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Μπόουλερ ως δανεικό, αφού παραμένει σε διαδικασία ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής του, ωστόσο όλες οι εξελίξεις πρέπει να προκύψουν μέχρι την Παρασκευή, όταν οι Πειραιώτες πρέπει να δηλώσουν την ευρωπαϊκή λίστα τους.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ