ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ μεταγραφές: "Όχι" και στη νέα πρόταση των 40 εκατ. ευρώ της Μπρέντφορντ για τον Τζόνσον

Νότιγχαμ μεταγραφές: "Όχι" και στη νέα πρόταση των 40 εκατ. ευρώ της Μπρέντφορντ για τον Τζόνσον
@2023 LEILA COKER/AP IMAGES

Η Μπρέντφορντ επέστρεψε με νέα, βελτιωμένη πρόταση για τον Μπρέναν Τζόνσον, όμως η Νότιγχαμ δεν την αποδέχθηκε, απορρίπτοντας 40 εκατ. ευρώ.

Η Μπρέντφορντ επέστρεψε με νέα, βελτιωμένη πρόταση για τον Μπρέναν Τζόνσον, όμως η Νότιγχαμ την απέρριψε κι αυτή, όπως είχε κάνει και με την πρώτη.

Τον περασμένο Ιούνιο, οι "μέλισσες" κατέθεσαν πρόταση ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση ενός΄από τους πλέον περιζήτητους παίκτες της Νότιγχαμ εδώ και έναν χρόνο.

Σύμφωνα με την Telegraph, η νέα προσφορά έφτανε τα 40 εκατ. ευρώ, αλλά δεν ήταν αρκετή για να πείσει τη Νότιγχαμ να διαπραγματευτεί την αποχώρησή του 22χρονου Ουαλού επιθετικού.

Η εξαιρετική παρουσία που είχε ο Τζόνσον την περασμένη σεζόν στην επιστροφή των ρεντς στην Premier League έπειτα από απουσία 23 ετών αναθέρμανε το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων για την απόκτησή του.

Από την πλευρά του ο παίκτης ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας του Στιβ Κούπερ την περασμένη σεζόν έχοντας ως απολογισμό 8 γκολ και 3 ασίστ σε 38 συμμετοχές.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ