ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ: Απέρριψε πρόταση 35 εκατομμυρίων ευρώ της Μπρέντφορντ για τον Τζόνσον

Νότιγχαμ: Απέρριψε πρόταση 35 εκατομμυρίων ευρώ της Μπρέντφορντ για τον Τζόνσον
@2023 LEILA COKER/AP IMAGES

Η Μπρέντφορντ κατέθεσε πρόταση ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Μπρέναν Τζόνσον, η οποία ωστόσο δεν έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση της Νότιγχαμ.

Ο Μπρέναν Τζόνσον είναι ένας από τους πλέον περιζήτητους παίκτες της Νότιγχαμ εδώ και έναν χρόνο και η εξαιρετική παρουσία που είχε την περασμένη σεζόν στην επιστροφή των ρεντς στην Premier League έπειτα από απουσία 23 ετών αναθέρμανε το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων για την απόκτησή του.

Μία από αυτές είναι η Μπρέντφορντ, με την "Telegraph" να αποκαλύπτει πως ο 22χρονος Ουαλός επιθετικός είναι ο βασικός μεταγραφικός στόχος του Τόμας Φρανκ και για αυτό έγινε πρόταση ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία ωστόσο δεν βρήκε θετική ανταπόκριση από τους ανθρώπους της Νότιγχαμ.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως οι Λονδρέζοι παρακολουθούν για πάνω από 1,5 χρόνο τον παίκτη και τον Ιανουάριο του 2022 είδαν τρεις προτάσεις τους να πέφτουν στο κενό, ενώ για τον παίκτη έχουν δείξει ενδιαφέρον και άλλες ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας της Αγγλίας όπως η Έβερτον, η Άστον Βίλα και η Γουέστ Χαμ.

Από την πλευρά του ο παίκτης ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας του Στιβ Κούπερ την περασμένη σεζόν έχοντας ως απολογισμό 8 γκολ και 3 ασίστ σε 38 συμμετοχές.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ