ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ μεταγραφές: Κοντά σε συμφωνία με την Τσέλσι για τον Μπατσουαγί

Ο Μίτσι Μπατσουαγί
Ο Μίτσι Μπατσουαγί @ 2020 FRANSISCO SECO / AP IMAGES

Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Τσέλσι για την απόκτηση του 28χρονου Βέλγου επιθετικού, Μίτσι Μπατσουαγί, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους "μπλε" για έναν χρόνο.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ προχωρά και για τη μεταγραφή του Μίτσι Μπατσουαγί από την Τσέλσι, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, με τις δύο πλευρές να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Η Τσέλσι έχει ήδη παραχωρήσει τους Ρομέλου Λουκάκου και Τίμο Βέρνερ, ωστόσο ο Μπατσουαγί δεν ήταν στα πλάνα του Τόμας Τούχελ για τη νέα χρονιά. Ο 28χρονος επιθετικός αποκτήθηκε από τη Μαρσέιγ το καλοκαίρι του 2016 και έκτοτε έχει παραχωρηθεί με δανεισμό στις Ντοόρτμουντ, Βαλένθια, Κρίσταλ Πάλας (δις) και την Μπεσίκτας πέρυσι. Ο Ρομανό δεν διευκρινίζει αν πρόκειται για μεταγραφή ή δανεισμό, ωστόσο το συμβόλαιο του Μπατσουαγί με την Τσέλσι ολοκληρώνεται το 2023.

Την περσινή σεζόν στην Τουρκία ο Μπατσουαγί σε 42 συμμετοχές πέτυχε 14 γκολ. Με την Τσέλσι συνολικά έχει αγωνιστεί 77 φορές με απολογισμό 25 γκολ. Είναι διεθνής με το Βέλγιο 45 φορές με απολογισμό 25 γκολ.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ PREMIER LEAGUE ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ